Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја викам нека се продаде Мустафи, шо ќе ни е при вака гранитна одбрана...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Скилачи и Андре Сантос на 31 август како големи засилувња и топ сме

Катастрофа е премногу благ збор за тоа што го "играме" во првото полувреме.
Лаказет уште на полувреме нека влегува.

Скилачи и Андре Сантос на 31 август како големи засилувња и топ сме
И калстром пак да си го вратиме у јануари и пичиме...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Катастрофа е премногу благ збор за тоа што го "играме" во првото полувреме.
Лаказет уште на полувреме нека влегува.
I sho ke naprajt Laka? Ke gi pokrivat dupkive vo odbrana? Ke si ja dodajt sam na sebe pri ovaj mrtov sreden red? Dzabe e sea Laka i sv. Laka koga od start ja eba Wenger so postavenostva na igracive.

I sho ke naprajt Laka? Ke gi pokrivat dupkive vo odbrana? Ke si ja dodajt sam na sebe pri ovaj mrtov sreden red? Dzabe e sea Laka i sv. Laka koga od start ja eba Wenger so postavenostva na igracive.
Белерин аут,Велбек назад на негово место да си трчка на крилце,а не вака да го гледам како се препнува од топката и како се лупа во играчите на Ливерпул.

Среден ред 3 години немаме, 3 години го чекаме Казорла да се врати и Вилшер да стане Иниеста.

Е сега со Кокелан сета ќе ја наредиме

Губиме 2-0 и го става Кокелан во игра.

Логика?

Венгер да менаџираше со Вардар ни првенството немаше да го освои. Хари Реднап подобра игра ќе овозможи од сенилниот. И со Меси Роналдо и Левандовски во ист тим пак ќе остане само со фа куп.

Sent from my Coolpad R108 using Tapatalk

Како бе не им го шитнавме на Барса у јуни за 50 милиони кога беа заинтересирани, сега ќе загалвиме со него уште 5-6 години и на крај ќе замине за ич пари.

Ќути сезонава среќа оти Лига Европа играме па порастеретени сме во лигата. Покољ правиме.

Венгер и управата нека си го пикнат во газ стадионот, му ебаа матер на клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom