Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Уште живееме на стара слава со сезоната 2003/2004.[DOUBLEPOST=1503761547][/DOUBLEPOST]Инаку треба да се креира страна на фб "I was alive when Arsene sold 5 players in 48 hrs"

Последно уредено:
Мене ме радува одлучноста. Прво со Алексис па сега со чисткава. Ако не му е по кејф Мустафи подобро нека го продаде одма наместо да чека 3-4 сезони за да се осигура дека стварно не го бива. Мустафи имаше сосема просечна сезона. Јас никогаш не сум го сакал, премногу лета со клизачи, не е смирен во опасни ситуации, претерува со долгите топки према напаѓачите а и одвратна фаца има.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Тоа ѓубрето нека се продаде одма,само сметаат во тим и лапаат пари,туку за Мустафи и мене ми е чудно,освен ако имаат подготвено некое изненадување.Венгер кажа се е можно до крај,само незнам дали мислеше на доведување играчи или да го испродаде пола тим.

Се врткат по нетов шпекулации дека спукало после утакмицата со Стоук,Мустафи-Венгер.Ако утре не е у состав големи се шансите да е точно ова.

DIKU8O4XYAA8-wr.jpg:large

Ajde utre debakl i Evans na deadline day i taman za da izgurame osmina finale liga evropa. :icon_lol:
Edinstveno zal mi za Lakazette sto ne mu uspea transferot vo Atletico i sho ke morat da igrat so pogolemi proseci od tie vo Lyon. Za Alexis imat uste 6 dena da se spasit i da ne ebat edna godina od karierata za babino zdravje.

Ajde utre debakl i Evans na deadline day i taman za da izgurame osmina finale liga evropa. :icon_lol:
Edinstveno zal mi za Lakazette sto ne mu uspea transferot vo Atletico i sho ke morat da igrat so pogolemi proseci od tie vo Lyon. Za Alexis imat uste 6 dena da se spasit i da ne ebat edna godina od karierata za babino zdravje.
Абе како си го пишал ова ко браќа да ти се фудбалериве. Жал ти било. Абе земаат милиони, планетарни се ѕвезди, а ти жали за греота се

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Абе како си го пишал ова ко браќа да ти се фудбалериве. Жал ти било. Абе земаат милиони, планетарни се ѕвезди, а ти жали за греота се

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Мене ми е фнук од тетка и стварно ми е жал :icon_mrgr:

Жал не жал Лака си знае шо му фали на Арсенал :D

Screenshot_6.jpg

ко шо читам мустафи сака да си оди, се нафатил за трансфер во интер.
сега останато е да се договорат тимовите

Ако го нема Окс, то значи дека патува од Арсенал. Са сречом.

Коа може Окс да си отиде, уопште не се надевам на нешто у врска со Санчез, ќе си оди за без пари на лето или може па за некоја мала сума у јануари...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

DIPdXdlXoAAtgSR.jpg:large
[DOUBLEPOST=1503842830][/DOUBLEPOST]Не знам што да кажам.... Колашинац и Лаказет на клупа, Белерин лево, Велбек напред...преразочаран сум од глупавоста на Венгер.[DOUBLEPOST=1503842960][/DOUBLEPOST]и Велбек и Белерин беа најлоши против Стоук и што да се направи во врска со тоа СТАВАЈ ГИ ПАК ПРВА.... Не знам што да кажам ми се гади од Венгер веќе , нагон на повраќање, тровање фаќам само што го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom