Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се е ова договор. Динамо победува конечно после 16 години во ЛШ, а Арсенал другата година од Мамиќ добива бесплатно некој вундеркинд. :cautious:

Гледам Суарез го скршил прстот на Шчесни, каков крокодил од играч... сепак добро е што не го изел.. :mad:

Во сабота со Челзи Венгер треба да ја постави играта така да не одиме со глава у ѕид стрикно на победа, тие веројатно ќе чекаат да не фатат на старата финта, да ни ја пуштат топката и со добра одбрана и контри да ја решат утакмицата. Е проблем им е тоа што одбраната воошто не им е сигурна за такво нешто. Нашиот напад е доста импотентен, така да ја и со бод би бил задоволен, на Челзи многу повеќе му треба победа отколку нас, ако не победат, речиси целсно се отпишани од трка за титулата.

Волкот мора да биде во шпицот, со Санчез и Ремзи, Окс не ми е сигурен на крилото по синоќешното издание, он може да биде super-sub, мора да се искористи тромавоста на одбраната на Челзи, Жиру во неговата моментална психичка состојба поарно ич и да не биде ни на клупа. Во одбраната треба да продолжиме со дуото Кос-Габриел, другото стандард,сакам Санчез конечно да даде гол, време му е.

Не сум оптимист, но се може да биде.

Многу јаки патки пуштил агентот на Озил,ако тој му е стварно агент.

За денес

Чех, Белерин, Кош, Габриел, Монреал, Кокелан, Санти, Ремзи, Озил, Алексис и Тео.

Така мислам дека ќе биди.

Неам некоја надеж за денес, заради ебаниот термин...
у истиов термин игравме лани против Ливерпул и против челзи и двете утакмици беа дебакл...

Не му ја сфаќам логиката на Санчез. Има тројца противнички пред него и еден соиграч лево и се разбира тргнува низ тројцата да помине :facepalm:[DOUBLEPOST=1442666011][/DOUBLEPOST]Да му го ебам Костадинот, кај дојде во ПЛ пичка му матер плачковска. Не ми се верува против какви пизди се игра во ПЛ. Ми се одмили утакмицата у курац.

Последно уредено:
Најдобро засилување би ни било еден психијатар да се донесе, по можност португалски да знае да збори. Алексис полош и од најлошите изданија на Подолски кај нас. Се на се, Господ да ни е на помош второ.

Најдобро засилување би ни било еден психијатар да се донесе, по можност португалски да знае да збори. Алексис полош и од најлошите изданија на Подолски кај нас. Се на се, Господ да ни е на помош второ.

Не е Габриел толку крив колку што судиите не си ја вршат работата. За Санчез се слагам, второ заеби, ја губиме секако, мора ФА да го спасува Мурињо, ако не победеше денес крај беше со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom