Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го биде, Косчелни еден мирен што беше на почетокот.Али оној Габриел имам приметено дека има тенок фитиљ, за брзо осеќам ќе го пцуеме за црвен или пенал. (се надевам дека грешам).
А дали и со овие играчи не можевме да тепаме и оверал со Гибс,Дебуши и Артета не можеме да го тепаме Динамо Загреб.
Таман си беа ротациите,не е таман што изгубивме.
Ти си денеска против ротациите,а велиш Кош аут,Пер ин...Мислам брат што зобриш?
Кошиелни игра секоја утакмица, додека Пер на последниве 2-3 нема ни 1мин изиграно.
Што не е јасно ?
Дебуши го маркира крилото додека Окс дреме и не го следи улетувањето на бекот на Динамо.На другите утакмици не сум го приметил дефанзивно како игра, ама бар офанзивно скоро секоја утакмица ни е најдобар. Реални да бидеме...
А за ситуацијава, извини вака ама Дебуши шо игра ?
Габриел стигна до топката секунда од коа она влезе во гол, а Дебуши се откажа уште коа го виде пасот и остана назад колку шо приметив.
На дебуши треба главно задолжение да му биде одбраната на десна страна, а не Окс да биде и бек и крило. Ако го глеаше првото полувреме против Ливерпул сигурно се сеќаваш како Белерин трчаше ко ненормален и сите вакви ситуации супер ги средуваше.
Може си у право за тоа со Монако (пак ќе кажам не знам не обрнував толку внимание) ама на таа утакмица Окс беше најдобар у офанзива се дур не го стави Венгер бек да игра (така беше ако не се лажам, поправи ме ако грешам). Него главна преокупација треба да му биде нападот, а не дефанзивата и се чудиш што така ни дале гол...
Башка Окс беше тој што го даде голот...
И немој споредба Ремзи-Окс жити младоста...
И немој споредба Ремзи-Окс жити младоста...
Епа тогаш не ни треба Окс, да го продадеме на Челзи...Ремзи е 5 пати позрел и покомплетен како фудбалер од Окс (освен коа се глупира со петите), незнам што ти е муабетот.
Епа тогаш не ни треба Окс, да го продадеме на Челзи...
Муабетот ми е дека не може Окс да го кривиме за вчера па и да кажеме дека не заслужувал прва постава. Ако некој заслужува место во стартни 11 тогаш тоа е он.
Не може да се издвои поединец за вчера, едноставно понекогаш се дешаваат како сплет на околности, имало вакви фрик резултати и порано во ЛШ и не само со нас.
Ама проблемот е нешто друго, дали сега ќе затераме некоја црна серија, оти ни следуваат многу тешки утакмици.