Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ми кажуваш ова како да не знам дека месец дена е одмороти више.Него дали има вистина дека Санчез само 2 недели ќе искористи и дали е до толку тврдоглав за да се врати на тренинзи многу порано и покрај фактот што игра веќе цели 2 години без преста?
Ти што мислиш во клубот Венгер се слуша или Санчез?
Како ќе одреди Венгер така ќе биде

Кога сака играчот може да се врати на тренинзи, ако сака воопшто нема да оди на одмор, што не ви е јасно. Сигурно ако дојде 2 недели порано Венгер нема со сила да го брка од тренинзи.

Иначе според мене се глупост ваквите `бегања` од одмор, во ред е сфаќам дека сакаш да се докажеш пред навивачи, пред клубот, ама без одмор само може да се преебеш самиот, ќе поебеш некој мускул и оди еби се после 2-3 месеци на пауза. Не за џабе ти е даден до 1 месец одмор. Одмори се искулирај, има време за тренинзи.

Ти што мислиш во клубот Венгер се слуша или Санчез?
Како ќе одреди Венгер така ќе биде

Добро одговори Џонтра. Се враќа 2 недели порано и што, ќе му ја намалат платата у наредните 2 месеци?

Добро одговори Џонтра. Се враќа 2 недели порано и што, ќе му ја намалат платата у наредните 2 месеци?
И што ако се врати ако Венгер одлучи да не го пушти да игра, значи пак по негово ќе биде

И што ако се врати ако Венгер одлучи да не го пушти да игра, значи пак по негово ќе биде

Работата е тренинзи.И на тренинг нема да го пушти?

Работата е тренинзи.И на тренинг нема да го пушти?
може на лесни тренинзи да го стави, да си трчка по малку, гледаш не можеш да излезеш на крај ако менаџерот науми нешто :D

може на лесни тренинзи да го стави, да си трчка по малку, гледаш не можеш да излезеш на крај ако менаџерот науми нешто :D

Колку пати Венгер изјавуваше дека сакал на клупа да го стави за одреден натпревар да го одмори,но поради инсистирањето на Санчез,играл?

Не идете во глава у ѕид. Му треба одмор и сакам да добие одмор,па макар тоа значело да го гледаме Санчез во Септември.Поарно цел Август да не го видиме,отколку цела сезона. :)

Ако човекот си се осеќа спремен, а верувам дека е така со оглед на тоа што скоро да не испушти утакмица цела сезона, зошто да не си продолжи со тренинзи па и да стартува против Челси. Не мислам дека има врска докажување пред фанови или тренер туку едноставно сака да игра.

Многу сака, кога ќе се повреди да го видам дали ќе сака да игра. Добро знаеме барем ние фановите што ни се случува после секое СП.

Не постои играч што би рекол дека не сака да игра, но затоа е тука менаџерот, што му е и негова работа, сето тоа да го изменаџира (дали е спремен играчот да игра, дали му е тактички потребен, дали е во форма, дали е во црвена зона и мал милион работи кои менаџерот ги разгледува пред да одлучи дали некој играч треба да игра).
Не е тоа така како што мислите, ај мене ми се игра фудбал и менаџерот ќе мора да ме игра. Не важи тоа во фудбалот

Реков тренинзи и само тренинзи. Не може да му каже сиктер ако овој напиња да тренира. Може да му каже олади ако сака да игра, а менаџерот има други планови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom