Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не се вклопи во кај нас, тоа е тоа, со среќа нека му е во Гала.

Многу ми беше омилен, имаше одлична прва сезона, но има премногу мани за да ја зема таа плата и да игра во Арсенал, добриот шут и финиш не се доволни, неславната авантура во Интер беше причина плус Венгер конечно да реши да се се ослободи од Полди.

Ова остава простор за нов играч во нападот, па да видиме, нека му се со среќа, во секој случај играч со позитивна енергија, ќе биде хит на социјалните мрежи во Турција :)

Многу ми беше омилен, имаше одлична прва сезона, но има премногу мани за да ја зема таа плата и да игра во Арсенал, добриот шут и финиш не се доволни, неславната авантура во Интер беше причина плус Венгер конечно да реши да се се ослободи од Полди.

Ова остава простор за нов играч во нападот, па да видиме, нека му се со среќа, во секој случај играч со позитивна енергија, ќе биде хит на социјалните мрежи во Турција :)

Е сега богами фали напаѓач,или доколку се прави мутав Венгер и ако ги смета Волкот и Велбек напаѓачи тогаш ни фали крило.

Со заминувањето на Диаби и Полди се отвараат околу 200к фунти неделно за плата, мислам дека големи се шансите да земеме некој ЅВЕР до крајот на летото, ако се отвори прилика како со Озил и Санчез.Венгер ќе биде трпелив до последната секунда од трансфер рокот, а ние ќе си патиме.:icon_mrgr:

Со заминувањето на Диаби и Полди се отвараат околу 200к фунти неделно за плата, мислам дека големи се шансите да земеме некој ЅВЕР до крајот на летото, ако се отвори прилика како со Озил и Санчез.Венгер ќе биде трпелив до последната секунда од трансфер рокот, а ние ќе си патиме.:icon_mrgr:

Ќе биде трпелив до Септември,а цел Август ќе свириме,лошо ќе започнеме и ќе се жалиме дека лошиот старт ни ја преебал сезоната. :P

И мајни тој аватарот ептен ти е педерски. :)

Е сега богами фали напаѓач,или доколку се прави мутав Венгер и ако ги смета Волкот и Велбек напаѓачи тогаш ни фали крило.

Така е, ако Тео игра централно, фали крило, обратно ќе фали уште еден напаѓач, со оглед дека и Велбек ќе го користи како крило.

Финтата е кој напаѓач, речиси не ми текнува ниеден што е достапен а што реално може да го подобри тимот.

Така е, ако Тео игра централно, фали крило, обратно ќе фали уште еден напаѓач, со оглед дека и Велбек ќе го користи како крило.

Финтата е кој напаѓач, речиси не ми текнува ниеден што е достапен а што реално може да го подобри тимот.
Ројс? :sneaky:

Ќе го продаде ли Дортмунд, и тоа кај нас, со новиот договор што го потпиша, 60 милиони ќе бараат сигурно. Мислам дека треба да ризикуваме со Лаказет од Лион, ако изигра уште една сезона како лани нема шанси да го земеме догодина, покрупни риби од нас ќе го изедат.

Ќе го продаде ли Дортмунд, и тоа кај нас, со новиот договор што го потпиша, 60 милиони ќе бараат сигурно. Мислам дека треба да ризикуваме со Лаказет од Лион, ако изигра уште една сезона како лани нема шанси да го земеме догодина, покрупни риби од нас ќе го изедат.

Не знам искрено кој повеќе сакам да дојде од Бензема и Лаказет.Кој било од овие двајца ќе сум презадоволен.
Реално напаѓач ни треба повеќе отколку дмф,знаејчи дека таму може да одиграат и Артета и Вилшер. :)

Лаказет е подостапен, Бензема зависи од тоа дал Реал ќе купат нов напаѓач (Агуеро) и во тој случај за Бензема сигурно ќе бидат заинтересирани и Сити и Јунајтед, во таа ситуација ние со плата не може да го привлечеме, но го имаме факторот Венгер.

Рачунајте дека за крилната позиција наредна сезона ќе ги имаме достапни Чамбо,Волкот и Гнабри, минатава глава не кренаа од повреди.
Исто и за дефицитот на голови, Волкот ако не биде повреден ќе има мин 20 гола.[DOUBLEPOST=1436021570][/DOUBLEPOST]Лион купија еден напаѓач од Гингам, лани четврт стрелец беше во лигата, значи се припремаат за евентуално заминување на Лаказет,30м ќе завршат работа за да го купиме.

Рачунајте дека за крилната позиција наредна сезона ќе ги имаме достапни Чамбо,Волкот и Гнабри, минатава глава не кренаа од повреди.
Исто и за дефицитот на голови, Волкот ако не биде повреден ќе има мин 20 гола.
лево Санчез/Велбек
десно Волкот/Окс/Гнабри

Лаказет може да игра и крило и напаѓач што значи и двете позиции ќе може да ги покрие. Плус е помлад од Бензема што значи ќе има простор да напредува и доволна мотивација. Бензема се живо освои со Реал.

@Makedonec_7 што имаш да кажеш за продажбата на Подолски?Мислам дека ти беше против негово заминување лани?

@Makedonec_7 што имаш да кажеш за продажбата на Подолски?Мислам дека ти беше против негово заминување лани?

Ништо конкретно. Ќе бидам задоволен само доколку земиме нов напаѓач. Не паметам дали сум бил за или против, а ако сум сум бил против негово заминување, сигурно е дека заради фактот дека немавме напаѓачи. Али, па во пролетниот дел на сезоава, даде само 2-3 добри партии, така да, не ми е многу жал. Имаше шанса да си се избори за место во прв тим, не ја искористи. Реално после „животниот век“ играчите одат или во Турција или на Далечниот Исток. Или по ново во САД. Така да, Лукас е веќе испукана пушка и со среќа нека му е во новата средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom