Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
#aha Со среќа мајсторе понатаму (y)

Neka mu e so sreka na princot :)
Za transferi , prvo ke se ceka da si zamine nekoj , pa posle da se kupi kako sto mi stoi.
Se nadevam deka Flamini ke si zamine, Joel ocekuvam da si najde i toj nov klub, ne e za PL fudbal.
Sanogo na pozajmica/prodazba ...seedno mi e :) Jenks najverojatno pak na pozajmica, ne veruvam deka Wenger ke go pusti da si odi , osven nekoja solena ponuda ako ne stigne.
Snajderlin e super opcija spored mene, no izgleda mnogu pari baraat ovie. Druga opcija e Kabaje, pomlada i podobra verzija od Arteta , citav deka saka da se vraka vo Anglija. No , ako moze i ovoj Karvaljo da se zema, nema da e loso, iskinal na prvenstvoto.Toa za dm.
Napagac osven ako ne izleze nekoja prilika , ne veruvam deka ke kupime. Imame dosta igraci vo ofanzivniot del. Giroud, Welbz, Alexis, Theo ..site ovie mozat da igrat kako CF. Na krila isto site , bez Giroud, plus Ox,Gnabry, Aaron, Ozil, Santi, Rosicky. Toa ti se 10 igraci za 4 pozicii .

9та слободна.Да се надеваме дека следниот што ќе ја носи оваа бројка ќе има голем импакт во титулите што идат. :)

9та слободна.Да се надеваме дека следниот што ќе ја носи оваа бројка ќе има голем импакт во титулите што идат. :)
Naj baksuzen dres e 9kata bej nikoj neka ne go zemat.

Имам чувство дека Велбек ќе го земе :D

Ајде со честито нека му е,со нов трофеј се врати во Лондон.

11698506_700372676762093_6890876337912457873_n.jpg

Догодина вака со ЛШ и БПЛ трофеите да си вака пизда ти материна. :D
Сега уживај,ти се главен оваа вечер...Како ли само ја направи твојата држава првак за прв пат на Копа,свака ти част! :cuc:

Пехаров поголем од него е :)
Нека му е честито па нас ЛШ да ни донесе.

Има вистина во муабетот дека Венер му дал месец дена одмор,а Санчез одбил и побарал само 2 седмици со намера да може да игра во Комјунити шилдот? Ениуан?

Има вистина во муабетот дека Венер му дал месец дена одмор,а Санчез одбил и побарал само 2 седмици со намера да може да игра во Комјунити шилдот? Ениуан?
Венер плиз.
Клупско правило е минимум 4 недели одмор после големо натпреварување од типот на Светско/Европско/Копа/Олимпијада, Санчез сигурно нема да игра за Шилдот, а можно е и стартот од сезоната да го пропушти.

Последно уредено:
Клупско правило е минимум 4 недели одмор после големо натпреварување од типот на Светско/Европско/Копа/Олимпијада, Санчез сигурно нема да игра за Шилдот, а можно е и стартот од сезоната да го пропушти.

Брат ми кажуваш ова како да не знам дека месец дена е одмороти више.Него дали има вистина дека Санчез само 2 недели ќе искористи и дали е до толку тврдоглав за да се врати на тренинзи многу порано и покрај фактот што игра веќе цели 2 години без преста?

Брат ми кажуваш ова како да не знам дека месец дена е одмороти више.Него дали има вистина дека Санчез само 2 недели ќе искористи и дали е до толку тврдоглав за да се врати на тренинзи многу порано и покрај фактот што игра веќе цели 2 години без преста?
Он ќе се врати на тренинзи тогаш кога клубот ќе му каже да се врати на тренинзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom