Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Трансферот на Калстром го разбирам , премногу повреди али сиротиот го фати епидемијата и него па се повреди одма.

Калстром ако ништо друго има удел во ФА куп трофејот, шутираше пенал мислам во полуфиналето :)

Абе и Пенант имаше удел во Непобделивите со хет-трикот во третиот меч како стартер, па сеа ги заборава колите по бензиски во различни држави.

И Парк ако е за така даде едно голче у Карлинг купот за победа од 2-1.o_O

На ден на трансферот, дефинитивно најчуден ми беше оној на Калстром.Имавме 4-5 играчи што можат да играат на неговата позиција + беше повреден.Но и не излезе толку лош пошто изигра неколку натпревари а и беше позајмица па немаше штета за тимот.Најголема енигма сеопфатно гледано дефинитивно Парк, тотално промашен трансфер.И после 3-4 години поминати со Арсенал за Парк исто знам колку на денот кога дојде од Франција.

Osven Belerin i Flamini koi se somnitelni, drugite site se vo timot. Ramsey e out. Jack i Ox se vo notmalen trening. Malce dobri vesti pred duelot so Palace vo sabota.

Изгледа Анри ќе им биде тренер на играчите од У16. Само не можам да најдам официјален линк, гледам некои на твитер ги ретвитаат младинците како биле запрепастени поради то што легендата Анри им бил денешниот тренер.

Интервју со Санти, милина од чоек :zver:
Го прашува новинаров дали син му редовно го ставал во прв тим
Please tell us that he always plays you in his Arsenal team...
“I stay on the bench. Sometimes the game itself puts me on the bench for no reason! My son is asking me: ‘Why, Daddy, you are always on the bench?’ I do not know how to answer.” :D :pos:

http://talksport.com/football/which...ing-training-150220137043#5KJ5vVe0wm6b7i6t.99

Ако Белерин не биде спремен утре, Чеберс ќе игра десно, може да биде проблем со брзите играчи на Палас, само ако функционира средниот ред и нападот како со Боро, ќе немам поголеми пробелми

Гледам слики од тренингот, Белерин е присутен . Ако отсуствува ... Ми ебаа матер дефанзивците од Арсенал на фантази ..

Шо сторивте бе кога почнавте во белерин да се крстите...
Чемберс сосем солидно може да изигра на десен бек ако не го остава крилото пред него на цедило

Шо сторивте бе кога почнавте во белерин да се крстите...
Чемберс сосем солидно може да изигра на десен бек ако не го остава крилото пред него на цедило

Во последните 10 меча кои ги одигра, не верувам во тоа повеќе. Со сите крила играше, и сите не му чинеа. Моментално Белерин е класа над него. Барем е побрз. т.е Белерин и официјално е побрз од Волкот, барем нема да го претрчуваат како што тоа му го правеа на Чејмберс. Го тероризираа таму, по десно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom