Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да не се лажеме, лоша ждребка е, не викам дека треба да се предадеме но барем да беше на Емирати, друго е, вака шо знам, ќе играме перфектно можда и на крај некоја нивна долга топка глупо нафралување и ќе изгубиме, немаат никаква игра, ги гледав вечерва, повеќе личат на Стоук него ли на тим кој се бори за титули, но знаеме и ние како минуваме со такви тимови.

Финалето би се играло на Вембли така да дома/гости исто ни се фаќа. Добро започнавме во Манчестер(синиот дел), треба да си ја завршиме работата мајсторски и во црвениот дел.

Финалето би се играло на Вембли така да дома/гости исто ни се фаќа. Добро започнавме во Манчестер(синиот дел), треба да си ја завршиме работата мајсторски и во црвениот дел.

Тоа е нешто што ми дава надеж, да изиграме како со Сити, па дури и како со Јунајтед дома кога само космичка несреќа беше што не победивме (па и изгубивме дури)

Ауууу Велбек ако им брцне голче што мераци ќе биде па па па :ojeaa:

Arsenal and France legend Thierry Henry is to return to the club where he is still all time record top goalscorer as a coach to the Academy side.

Чекор по чекор...

Arsenal and France legend Thierry Henry is to return to the club where he is still all time record top goalscorer as a coach to the Academy side.

Чекор по чекор...
штознам, некако не сум убеден дека ќе биде добар тренер од него (впрочем ретко кој играч од негов калибар, со статус на легенда и ѕвезда во еден тим успеал да направи успешна менаџерска кариера, еве не ми текнува ни ниеден)

штознам, некако не сум убеден дека ќе биде добар тренер од него (впрочем ретко кој играч од негов калибар, со статус на легенда и ѕвезда во еден тим успеал да направи успешна менаџерска кариера, еве не ми текнува ни ниеден)

Франк Рајкард. Пеп Гвардиола.

Франк Рајкард. Пеп Гвардиола.
Гвардиола не се споредува со Анри, никогаш немал статус во Барса како Анри во Арсенал[DOUBLEPOST=1424200447][/DOUBLEPOST]плус со самото тоа што потпиша договор со Скај (кој вреди многу пари), не би рекол дека се гледа себеси како менаџер на некој тим, барем не во скоро време

Ау фудбалеришта и пеп и франк

И ти сеа се покака шо кажа. Едниот има освоено се со Ајакс и е легенда на Ајакс како и многу Холанѓани и дресот го носел на Ајакс повеќе од една децинија. Другиот, Пеп беше главна карика на Барса, слично како Чави шо е денес. Али ти ако си 2000та роден, нема да знаеш, сигурно.

Значи Анри е играч шо требаше да освои златна топка(кога зема Недвед) топ 10 играчи последнава деценија ми споредуеш со рајкард и пеп.94 сум инаку

Значи Анри е играч шо требаше да освои златна топка(кога зема Недвед) топ 10 играчи последнава деценија ми споредуеш со рајкард и пеп.94 сум инаку
Епа не си го гледал Рајкард :)

Убаво кажа @KembaW , Анри треба да се споредува со играчи како Роналдо (бразилецот), Зидан, и слични на нив, и кога викам дека ретко кои од таа врста на играчи станува добар менаџер (и Марадона се проба па не успеа).
Врвна фудбалска кариера не значи и врвна менаџерска кариера.
Види ги најдобрите менаџери, скоро сите биле анонимуси како играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom