Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ставо го Кокелан во игра, се рападна средниот ред.
ме послуша..

Ставо го Кокелан во игра, се рападна средниот ред.

Их што авторитет си значи :D[DOUBLEPOST=1422207757][/DOUBLEPOST]Санчез го убија од ќотек, Рамзи се жали на повреда :facepalm:

Поминавме, со оглед како пројдоа другите фаворити, не беше лошо.

Росицки е ѕвер.

Второ полувреме многу поинтересно, требаше да им пукнеме повеќе голови али тоа е.
Не сум многу многу импресиониран од Тео, наликува на моменти на челото, со главвата доле на контра и без идеја.....

Ќе доживеам ли една, ед-на утакмица сезонава да не се тресам последните 10 мин. Шчезни станува копук невиден, Волкот далеку од очекувањата, Жиру го виде некој на терен? Росицки беше главниот денес, даваше употребливи топки, внимаваше да не ги заглави играчите со подавањата, волејот врв. Алексис и да сакаше не можеше нешто повеќе. Се виде дека овие попрво ќе повредат некого најбрутално отколку да пуштат да помине.

Значи без Кокелан сме како Сити без Јаја. Поминавме,тоа е најбитно.

Koja odluka na Wenger da go stavi sega Vojcheh na gol i da mu dade znaenje deka e momentalno e br.2 osobeno poradi faktot deka 10 godini unazad za nas vo kupot brani vtoriot golman. Neka go spotni gazot malce. Poslednite 20minuti Rosicky beshe dvizhechka sila, shteta sho ne go gledav mechot do 70min.

Chestitki plasman.[DOUBLEPOST=1422209131][/DOUBLEPOST]P.s golovite ako go najdi nekoj neka gi postira, please.

Изгледа дека некои од нас, вклучувајќи ме и мене ги преценивме способностите и уделот во играта на Подолски.

Интер не сум го гледал сезонава, но од тоа што читам по сајтовите, во цел нивен слаб тим, Подолски на сите утакмици шо играл е еден од најлошите поединци.

Koja odluka na Wenger da go stavi sega Vojcheh na gol i da mu dade znaenje deka e momentalno e br.2 osobeno poradi faktot deka 10 godini unazad za nas vo kupot brani vtoriot golman. Neka go spotni gazot malce. Poslednite 20minuti Rosicky beshe dvizhechka sila, shteta sho ne go gledav mechot do 70min.

Chestitki plasman.[DOUBLEPOST=1422209131][/DOUBLEPOST]P.s golovite ako go najdi nekoj neka gi postira, please.
Kako be go stavil da mu dokazit deka e br. 2?
Go stavi da vratit samodoverba maliot, ama nekako tesko mu ojt na toj plan.

https://www.youtube.com/watch?v=aaEJYv9WZrs

Kako be go stavil da mu dokazit deka e br. 2?
Go stavi da vratit samodoverba maliot, ama nekako tesko mu ojt na toj plan.

Ami ? Nekoj tuka spomna deka nema shansi da go stavi, bidejki toa kje znachi deka e br.2. Apsolutno e taka. Sega e vo pozicija da treba da pokazhuva kvalitet na golmanskata poicija za da brani vo PL. I realno mu e potrebno dokazhuvanje, osobeno so kvaliteten golman kako Ospina.

Изгледа дека некои од нас, вклучувајќи ме и мене ги преценивме способностите и уделот во играта на Подолски.

Интер не сум го гледал сезонава, но од тоа што читам по сајтовите, во цел нивен слаб тим, Подолски на сите утакмици шо играл е еден од најлошите поединци.

Многу повеќе ми е криво за Кембел отколку за Подолски , оти Подолски е само клинички добар финишер а е мрзлив ко Снорлакс и се влечка по теренот...

Највеќе кејф ми се направи Акпом кога влезе во игра, детето може ѕвероња да стане.

Не сум многу многу импресиониран од Тео, наликува на моменти на челото, со главвата доле на контра и без идеја.....
Ма отсекогаш бил таков, и никогаш не сум го ни сакал, само пред повредата се беше нешто повампирил, па редовно даваше голови и асистенции, иако самата игра отсекогаш му била помалце „глупа“.

Него не знам во што е Велбек подобар од Акпом, голем талент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom