Незнам што сте запнале по одбраната кога денес според мене потфрли средниот дефанзивен ред. Фернандињо и туре се шетаа ко на ливада да се. Не видов никаков притисок врз нив. Дали само видовте колку пасови во празно имаа Сити од нивните среднисти? Како може да е одбраната крива кога никој не ги пресече тие уфрлана на време. Според мене наместо фламини требаше вилшир да излезе затоа што дечкото дефинитивно има проблем со темпераментот. Толку се исфрустрира што незнаеше што прави ни пас ни дриблинг. Само тка ја гледам грешката на Венгер кој со ова само го размазува повеќе. Ми се свиѓа неговата желба за победа но сепак типот се блокира кога ќе се изнервира.
За Казорла што го критикувате, колку и да не е во форма и нема дадено гол сепак ретко прави тешки киксеви и знае да задржи топка, нешто што денес незнаеја што е тоа. Ако велите браво за Венгер што ги седна Казорла и Артета на клупа тогаш се чудам како го браните во овој случај кога вилшир е тој што треба да седне на клупа. Само што Венгер не ги седна поради тоа туку за да ги одмори.
Имаат време да се средат за со Челзи и небарам победа доволен е X со што остануваме на првата позиција а после тоа со “полесните“ пак да си земеме бодови како до сега што си метевме.
За Казорла што го критикувате, колку и да не е во форма и нема дадено гол сепак ретко прави тешки киксеви и знае да задржи топка, нешто што денес незнаеја што е тоа. Ако велите браво за Венгер што ги седна Казорла и Артета на клупа тогаш се чудам како го браните во овој случај кога вилшир е тој што треба да седне на клупа. Само што Венгер не ги седна поради тоа туку за да ги одмори.
Имаат време да се средат за со Челзи и небарам победа доволен е X со што остануваме на првата позиција а после тоа со “полесните“ пак да си земеме бодови како до сега што си метевме.