Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да можам да го видам Бориз од антена5 да му се изнасмејам во фаца... Пред да почне натпреварот се враќав дома и во кола на радио бориз се јави директно од Лондон. Колку само глупости против арсенал изналупа, вели Наполи изигра против арсенал пред сезоната и ги совлада 2-1, ама го потенцира она као со потсмев и вели иако Игуаин неигра Пандев игра кој има постигнато дури 2 гола еден со лацио и како пандев го дигнал ремзи на филип II, демек го растурил.
Нека му кисне тешко ископлексирано чуече. Само би му рекол дека фудбал во четврток нека гледа денес за него нема фудбал затоа што ќе плаче му ги нема кокошките

Толку ми е одвратно препотентно педерче со се радиото негово клошарско, добро е што се сум го слушал во живо, кога ќе го чујам неговиот глас на Антена ми се иде да го сокршам компјутерот/радиото во кола. А па кога зборува за Арсенал уште повеќе, патетична особа.

Отсуствувам од форумов подолго време али само со коментари, ве читам цело време. Сакам да го изскажам моето задоволство за ангажманот на Озил, не можев да верувам колку може еден играч да смени во една екипа буквално од корен. Арсенал со Озил е голем, самоуверен, цврст и стабилен тим во кој покрај него сите играат квалитетно и константно, посебно Ремзи, дечкото доживува фудбалска ренесанса. Само вака да остане, до Јануари а потоа да се купи и еден квалитетен напаѓач, не сакам да се тресам секоја утакмица за Жиру

Фантастично. Маестрално.

Венгер, 17 години на чело на Арсенал. Капа долу. :cuc:

Голема,огромна заслуга за првиот гол има и Рамзи,како само го виде и проигра Озил,за овој уште поубаво да заврши,браво :cuc:

гибс е одличен играч ама по лев чоек не сум видел, неможе ни пас да даде со десна и доста често знае да се усере ради тоа, иначе што да се каже перфекции денеска... толку:)

Пред се честитки за огромнава победа.
Потоа, гледам многу критики на сметка на Артета и Росицки, што воопшто не ми се допаѓа.
Па денеска Росицки со своите пасеви кои се УМ на тимот го отвори просторот што му е потребен прет се на Озил... и имаше само 1 грешен пас од негова страна.
Артета кога е во тимот, сите се по слободни...а тој е одличен во дефанзивните задачи а денеска дури и напред го имаше ( али сериозни да бидеме сите беа шпицеви денеска вклучувајќи го и Фламини во 2/3 наврата xD)

Потоа, Ремзи е одличен.
Формата во која што е , е дефиниивно импозантна.
Но што беше проблемот со него и неговиот егоистичен мозок... па преку 3/4 100% шанси не беа оформени само поради тоа што реши да солира и акциите завршија со никаков учинок.

Со оваква игра како денеска, воедно и со Санти Казорла во тимот ( барем едно 15/20 минутки) против ВБА имам надеж дека за разл од претх дуел , а и овој со Јунајтед што го имаа.. ќе успееме тврдо да ги совладаме.

ПС: Ме плаши малку само Жиру со тоа што веќе 3т последователен меч се жали на болки во ногата... :/

Абе утре за младиве ќе игра Гнабри или нема право пошто беше на клупата вечерва?

Паркинг брат, нејќат луѓето да се бутаат со десет илјади други автомобили да искочат од стадион, и ги разбирам.

Како бе можеш да ги разбереш не разбирам???
Ти да си таму и ти ли би заминал на 10 мин пред крајот?
Ако беше резултатот 0-0 на 10 мин до крајот и тогаш сите ќе останат, како тогаш нема ли проблем со паркинг и друго?
И трето Емирати како еден од најмодерните и ефикасни стадиони во светот сигурно има направено доволно да нема гужви и турканици (доказ ти е тоа што стадионот се празни за 5 мин после завршување на повеќето натпревари, значи тоа сигурно е средено уште по изградбата на стадионот).
Инаку супер игра денес, продолжуваме понатаму со добри резултати и игри, само нека продолжат така да играат, се гледа зрелост во нивната игра и нема паника во одредени ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom