Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе фалеше Минолет или како беше голманот на Сандерленд, за 9м ливерпул направи одличен трансфер!

Еј до петок мора да потпишеме со Игуаин, доста беше чекање.

Arsenal Away Kit 2013-2014 Trailer

и мене мн ми е криво за кокелан ако си отиде, ако е на едногодишна позајмица сакам да оди да се разигра сигурен сум дека после би добил првотимски статус кај венгер мене лично мн ми прави мерак каков играч е

Татко му на Игуаин по 6-ти пат збори дека Гонзало е блиску до потпишување со Арсенал.
Се повеќе ми мириса на блеф од негова страна заради друг клуб кој е исто во трка по Игуаин.

9068_10151585081032713_763060844_n.jpg

ако се ова новите дресови ондах не ми се свиѓаат

Технички ќе немам ни тим ако не донесеме бар 3-4 нови играчи (без Саного). Голем број на младинци си заминаа, а си заминаа на позајмица или за стално и еден куп играчи кои ниту играа ниту требаа да бидат во клубот- Маноне, Аршавин, Кокелин, Скилачи, Џури па оние кои и онака не се во клубот одамна како Бентнер, Денилсон, а најновите вести шо ги читав е дека и Парк (најмистериозното купување на Венгер од било кога) исто ќе бил ослободен од договорот.

Така да нови играчи мора да има, во тоа бидете сигурни.

Татко му на Игуаин по 6-ти пат збори дека Гонзало е блиску до потпишување со Арсенал.
Се повеќе ми мириса на блеф од негова страна заради друг клуб кој е исто во трка по Игуаин.

100% е тоа само да му ја крене цената и да убрза некј друг клуб.

А за Кок добро би било позајмица каде ќе игра редовно за таман догодина да почне да го заменува Артета затоа што годините го газат и ќе треба замена за него а мислам дека Кок може да нагази тука.

Ајмо малце загревање :) Веснициве се пуни со информации дека се чека уште на медицински и ќе ја биде работава...

Ајмо малце загревање :) Веснициве се пуни со информации дека се чека уште на медицински и ќе ја биде работава...

Секоја чест за трансферов, доколку и официјално дојде секако... Пуста желба ми остана еден ден во Рома да дојде ама ништо... Ѕвер играч, испод 20 гола не е во сезона се кладам...

Јас мислам дека Игуаин нема да дојде. Предолго се зборува, а кога е така обично и најчесто ништо не бива. Така мислам дека ќе биди и овој пат.

http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/9205954499/in/photostream/

Еве слики од првиот тренинг. Го гледам и Миачи на сликиве, ќе проработа ли овој ил иќе биде другар со диаби во болница. Мислам дека да нема толку повреди страшен играч ќе е.

Според The Sun Суарез ќе дојде во арсенал, ситуацијата стигнала до таму што веќе во кладилниците не примаат уплати за Суарез.. Јас мислам дека ова е чиста глупост не знам за вас, иако би било убаво да се види во нашите редови еден таков голгетер

Суарез е прескап. Чиста финта на кладилниците со намалување на коефициентот да привлечат уплати за кои сигурно нема да следи исплата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom