Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како може Игуаин да е подобра опција.Кажи ми зошто мислиш така.

Помлад е 3 години, помалку склон на скандали и недисциплина, има подобар размер на голови спрема утакмици од Руни и е прилично поконстантен од Вејн.
И мое лично мислење е дека неговиот целосен потенцијал не е искористен од Реал, дечкото може многу повеќе.

Руни не е истурен напаѓач, 9-ка, за да го споредувате со Игуаин. Аргентинецот можете со Жиру да го споредувате.

И мое лично мислење е дека неговиот целосен потенцијал не е искористен од Реал, дечкото може многу повеќе.

Се согласувам. Иако не може да се занемари педигрето на Руни. Има победнички менталитет, борбен е, знае, има искуство во ПЛ. Единствено нешто што ме одвраќа кај Руни е да дојде и да направи А Ла Аршавин. Да нема никаква мотивација, да лапа добра плата, и да немаме фајде од него. Ако успее староно да разгори некој жар во него, Руни е способен да гризе живи луѓе. Буквално.

за фелаини
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 16:58 ---
Помлад е 3 години, помалку склон на скандали и недисциплина, има подобар размер на голови спрема утакмици од Руни и е прилично поконстантен од Вејн.

Игуаин треба да научи англиски и да се прилагоди на пл..

Игуаин треба да научи англиски и да се прилагоди на пл..

Игуаин за неговите години има огромно искуство и не верувам дека ќе има проблеми со прилагодување.

Игуаин за неговите години има огромно искуство и не верувам дека ќе има проблеми со прилагодување.

подолски е поискусен па пак неможеше да се прилагоди од прва сезона да даде 100%

подолски е поискусен па пак неможеше да се прилагоди од прва сезона да даде 100%

А што е 100% за Подолски? Не можеш да очекуваш од Полди да игра идентично како во Келн или Германија затоа што има малку поинаква улога во Арсенал.
Јас не верувам дека Полди би можел подобро да игра од ова отколку не му се смени позицијата во нападот.

Јас се чудам само како може некој што ги гледал и Игуаин и Руни да каже дека Игуаин бил поквалитетен од Руни. Баталете статистика, Игуаин ми е најмалце посакуван играч од сите овие што ги поврзуваат со Арсенал. Јоветиќ > Игуаин.

И на 31 август, ниеден нема да има дојдено од овие кои ги дебатираме сега. Чак и незнам дали воопшто ќе дојди некој.

Игуаин е преценет играч.
Читам и за паметно трошење на пари?
Па од тоа паметно трошење сме на ова дереџе.
Руни колку и да го мразам е светска класа играч и не верувам дека ке дојде али Руни и за Жиру,Подолски,Игуаин,Јоветич е доктор барем до сега
Овој другиов бушавиов е само глауч ништо друго не гледам како би се вклопил освен ако не планираат да појачаат на дуел и скок игра пошо овие во средина се дефицитарни во тој сегмен освен Диаби кој поке е на болница него на терен пасови и сл од него не очекувам ако дојде нормално

Како бе нема да дојде никој, а тие 70 м фунти што ги спомнуваат уште од јануари?

И на 31 август, ниеден нема да има дојдено од овие кои ги дебатираме сега. Чак и незнам дали воопшто ќе дојди некој.

Мора да дојде и ке дојде некој,ги видовме можностите на овој тим кој беа сезонава,мора да се засилиме.

Ќе дојде Јаја бе :icon_mrgr: + уште 2/3 од неговиот калибар и спремни за 4место пак ќе си бидиме :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom