Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе каков Фелаини, човекот не знае краток пас да сврзе, не е играч за нашата тактика и нашиот стил на игра.
Руни нема шанси да дојде затоа што би земал дупло поголема плата од досегашниот најдобро платен играч во тимот, тоа нема шанси да се случи, а ни Руни не би дошол тука за помала плата.

Мора еден таков играч како Фелаини,само џуџиња имаме во средина.За едноставни пасеви е супер исто така може и да повлече да издрибла човек,може да истрча многу,воздушен дуел не губи.Тоа што не го бива за квалитетни пасеви го надокнадува со други атрибути,кои ние мометално ги немаме.Сите екипи кои играат со посед во средината имаат еден висок играч,Барса го има Бускетс,Баерн го има Мартинез,Дормунд го има Бендер и сл

Ако дојде Фелаини (иако тешко според мене) ќе имаме копач на средина или популарно ДМ со тоа што Артета ќе може да добие повеќе слобода и со негово надополнување средината ќе се зацврсти средината на дефанзивен план, а со слободата на Артета ќе се зголеми и уделот од неговата креативност.

https://twitter.com/bbcsport_david/status/342971101216919553
Твитовите за Фелаини и Руни се избришани, обична медиумска патка ден пред да заврши обновувањето на сезонските билети.

Јасно е тоа како бел ден,исто така цело време има некој шпекулации од англиски медиуми бидејки Арсенал има повеќе фанови во Англија од Челзи и останатите лондонски екипи,па медиумите измислуваат материјал кој ке се чита.Но ние на темава си дисутираме од играчите кој се поврзуваат како не подобрат, не гледам ништо лошо во тоа.Ти друже секој играч не ти чини,Руни бил дебел,Фелаини пасеви незнаел да дава,Цезар бил истрошен....незнам шо ти е поентава?:)

Мое мислење е дека летово ке земеме барем двајца класа играчи.Имаме голем прилив на пари од нови спонзорства,само треба да се продадат дрвата(да не ги набројувам).

Јасно е тоа како бел ден,исто така цело време има некој шпекулации од англиски медиуми бидејки Арсенал има повеќе фанови во Англија од Челзи и останатите лондонски екипи,па медиумите измислуваат материјал кој ке се чита.Но ние на темава си дисутираме од играчите кој се поврзуваат како не подобрат, не гледам ништо лошо во тоа.Ти друже секој играч не ти чини,Руни бил дебел,Фелаини пасеви незнаел да дава,Цезар бил истрошен....незнам шо ти е поентава?:)

Мое мислење е дека летово ке земеме барем двајца класа играчи.Имаме голем прилив на пари од нови спонзорства,само треба да се продадат дрвата(да не ги набројувам).

За Фелаини или Руни ќе треба големи пари да искешираме, пари кои попаметно можат да се потрошат. Ниту Руни, ниту Фелаини нема да ни ги решат сите проблеми во тимот па да се оди по нив по секоја цена.

За Фелаини или Руни ќе треба големи пари да искешираме, пари кои попаметно можат да се потрошат. Ниту Руни, ниту Фелаини нема да ни ги решат сите проблеми во тимот па да се оди по нив по секоја цена.

Грание или Саного се попаметни решенија (y)

Грание или Саного се попаметни решенија (y)

Исто ли коштаат Саного и Руни?
Иста плата ли бараат?
Наменет ли е Саного како прв избор напаѓач во тимот?

Ај малце уклучи главата пред да треснеш нешто колку да се тресне.

Фелаини е измислен за во арсенал, таков кољач ни треба, не знам зашто не би биле задоволни, фелаини е премија засилување

Исто ли коштаат Саного и Руни?
Иста плата ли бараат?
Наменет ли е Саного како прв избор напаѓач во тимот?

Ај малце уклучи главата пред да треснеш нешто колку да се тресне.

Жиру и Руни се исти. ;)

Руни е играчиште, остај тоа што е дебел малку. Со нова мотивација можат да го средат.

Фелаини не ми прави некој кој знае колкав мерак, магаре е големо, ама ако го планира Венгер, сигурно има план како да го вклопи во тимот.

Руни е играчиште, остај тоа што е дебел малку. Со нова мотивација можат да го средат.

Фелаини не ми прави некој кој знае колкав мерак, магаре е големо, ама ако го планира Венгер, сигурно има план како да го вклопи во тимот.

Не знам кој копач игра убаво, не е нејмар па да се палиме на потези, фактите зборат сами за себе, неприкосновен е и мислам дека може само подобро да донесе, се сложуваш?

Жиру ни е прв избор во нападот.Велиш дека Саного не е наменет за прв тим.Епа Жиру е. Срга правај споредба.

Не ми беше муабетот дека Руни не е доволно добар за да биде прв напаѓач во тимот, туку ако веќе трошиме големи пари, има подобри опции од Руни, Игуаин на пример.

Не ми беше муабетот дека Руни не е доволно добар за да биде прв напаѓач во тимот, туку ако веќе трошиме големи пари, има подобри опции од Руни, Игуаин на пример.

Како може Игуаин да е подобра опција.Кажи ми зошто мислиш така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom