Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И ја пишав 23 :)
пиши коа ќе го добиеш па следен пат коа ќе играме да го донесеш :)
done deal. : D,a го направив твитерот една минута пред да го напише прашањето, само за да одговорам,видиш среќа :))

Абе ја не ти издавам него напрај го привате профилот за да неможе некој друг да те издаде :)
protect my tweets ? :D направено. :pipi:,благодарам :)) ама веќе јадат гомна :)),ај се надевам дека нема да ги послуше :))

Не ја гладав утакмицата...
А викате добро игравме а? :icon_lol:

А шо е финтава со дресот нешто....ако може да образложи некој?? :)

А шо е финтава со дресот нешто....ако може да образложи некој?? :)
Вака,Ван Перси бидејќи стигна до 100,000 следачи(followers),постави наградно прашање(колку голови има дадено досега официјално,во репрезентацијата и тимовите кај што играл/поединечно),јас напишав еден одговор,ама не беше точен,но РвП ме стави во добитниците,бидејќи многу пораки и направил грешка..:)),ми побара адреса,му дадов и ми рече дека ке ми стигне дресот.:))Ама после другите шо имаа пишено точен одговор,почнаа да зборат дека мојот одговор не е точен,па дека некој пред мене напишал...:)),Ван Перси се извини,рече дека направил грешка бидејќи мн брзо стигнувале пораките,но рече дека сепак ќе ми прати дрес :)),а потоа избера уште еден добитник кој го погоди одговорот.Во кратки црти тоа.:)) :tv:

То, чудото твитер, го напрајв уште пред 2 години, али не го користев, до пред некое време... Сега почесто, и комедии се сите, од Фабрегас, до Вилшер, Шчезни, Анди О Брајан, Мет Тејлор и еден тон други....

Ко ке има друг пат такви работи кажвајте, да лапниме некое нешто... (Ако вистина стигнат, шо ми е тешко за вервање)

Good morning Guys when i will have 100000 follower i will make a quiz and the first ten who answer correctly will receive a shirt

Samir Nasri Official

Good morning Guys when i will have 100000 follower i will make a quiz and the first ten who answer correctly will receive a shirt

Samir Nasri Official
И Вилшер кога ќе стигне до 200,000,пак ќе дава дресови..::)) така да,бидете спремни момци:)) :back:

Ајде нека ни е честито победата, неверојатна игра, мн шанси.. требаше петарди да пукаат, али тоа е тоа ,мора да почнат по страна да пуцаат малце, све у голманот у пм :)
Него посебно ме радува тоа што 2 меча по ред против премиерлигашки екипи не примаме гол. Вистинскиот тест ќе биде против евертон, но прво куповите..
Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom