Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И ја пишав 23 :)
пиши коа ќе го добиеш па следен пат коа ќе играме да го донесеш :)
done deal. : D,a го направив твитерот една минута пред да го напише прашањето, само за да одговорам,видиш среќа :))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе ја не ти издавам него напрај го привате профилот за да неможе некој друг да те издаде :)
protect my tweets ? :D направено. :pipi:,благодарам :)) ама веќе јадат гомна :)),ај се надевам дека нема да ги послуше :))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не ја гладав утакмицата...
А викате добро игравме а? :icon_lol:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
А шо е финтава со дресот нешто....ако може да образложи некој?? :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
А шо е финтава со дресот нешто....ако може да образложи некој?? :)
Вака,Ван Перси бидејќи стигна до 100,000 следачи(followers),постави наградно прашање(колку голови има дадено досега официјално,во репрезентацијата и тимовите кај што играл/поединечно),јас напишав еден одговор,ама не беше точен,но РвП ме стави во добитниците,бидејќи многу пораки и направил грешка..:)),ми побара адреса,му дадов и ми рече дека ке ми стигне дресот.:))Ама после другите шо имаа пишено точен одговор,почнаа да зборат дека мојот одговор не е точен,па дека некој пред мене напишал...:)),Ван Перси се извини,рече дека направил грешка бидејќи мн брзо стигнувале пораките,но рече дека сепак ќе ми прати дрес :)),а потоа избера уште еден добитник кој го погоди одговорот.Во кратки црти тоа.:)) :tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
То, чудото твитер, го напрајв уште пред 2 години, али не го користев, до пред некое време... Сега почесто, и комедии се сите, од Фабрегас, до Вилшер, Шчезни, Анди О Брајан, Мет Тејлор и еден тон други....

Ко ке има друг пат такви работи кажвајте, да лапниме некое нешто... (Ако вистина стигнат, шо ми е тешко за вервање)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Good morning Guys when i will have 100000 follower i will make a quiz and the first ten who answer correctly will receive a shirt

Samir Nasri Official

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Good morning Guys when i will have 100000 follower i will make a quiz and the first ten who answer correctly will receive a shirt

Samir Nasri Official
И Вилшер кога ќе стигне до 200,000,пак ќе дава дресови..::)) така да,бидете спремни момци:)) :back:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ајде нека ни е честито победата, неверојатна игра, мн шанси.. требаше петарди да пукаат, али тоа е тоа ,мора да почнат по страна да пуцаат малце, све у голманот у пм :)
Него посебно ме радува тоа што 2 меча по ред против премиерлигашки екипи не примаме гол. Вистинскиот тест ќе биде против евертон, но прво куповите..
Поздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom