Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прекрасно!
Робин Ван Перси:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Цел тим одличен!
Само сигурен сум дека Сонг никогаш повторно не ќе игра со овие копачки.... 3 пати се лизна на исто место во шеснаесетникот! Хахахахаха :wink:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Само Аршавин многу слабо изигра иако беа 20тина минути. Човекот ептен не е во форма.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
здрави РВП и Фабрегас ни се пола тим... само нека останат вакви не верувам дека некој може да ги сопре...

Сите беа одлични, за мене мотм Фабрегас...
Најслаб од одличните Волкот само затоа што има преголем потенцијал у таа негова брзина ама мора да поработи малце на другите реаботи во фудбалот...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Одлична партија со прекрасна доминација.

Да пишувам за сеите посебно нема потреба затоа што сите одиграа одлично. Шчежни иако немаше работа сепак ми се бендиса неговото ислегување во прво со глава кога исфрли и што имаше контрола на неколку нафрлени топки. За Ван Перси реков уште кога почна дека гол од игра и ќе го врати оној стариот. На почеток кога се врати во игра имаше нервоза во неговата игра а сега гледам доста посмирена и постабилна игра во него. По голот со Вест Хем знаев дека ќе се врати. Тоа и за Аршавин мислам дека важи, му треба една добра партија за да сија врати самодовердата затоа што гледам доста нервоза во неговата игра. За другите нема што посебно. Сонг се повеќе ме изненадува. Интересно сум приметил од почеток ќе направи два три лоши пасови и после тоа прави пас невиден.

Иако Цеск беше носител на целата игра сепак МОТМ за мене ќе е ВанПерси, затоа што да не беше он мислам дека ќе гледавме уште една епизода со милион шанси и нерешен резултат....

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Се изнагледав фантастичен фудбал, типичен Арсенал со мноооооооооооооогу шанси.....
Секоја чест за цел тим, сите изиграа феноменално....За мене МОТМ е Цеск, човекот е генијалец, какви пасови делеше цел натпревар невероајтно....Секоја чест и за РвП, второто голче му беше лудница. Колку ми падна жал кога го промаши пеналчето, се гледаше дека многу го посакуваше хетрикот. Секоја чест и за Венгер што не го смени и го остави да постигне уште едно голче.....
Малце ме изритира на крајов, ко се испразни стадионов, ко да губевме работава.....Али тоа е, само вака да се продолжи и во вторник да ги истуриме Ипсвич.....
гоу гоу Ганерс

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Гледав дел од утакмицата ,па ако некој е доволно добар да постира хајлати ,пошто го пропуштив 3иот гол.

D

D_NazGUL

Гостин
Нема што да се коментира!

:cuc::cuc::cuc:
:cug:
:bravo: :bravo: :bravo:

(Манчестер)х2 :pop:

Барса :zlo:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Бла бла бла, фантастична игра, победа и сето тоа.... Али, ако го пофалиме Аршавин минатиот меч за залагањето на терен, сега ако не се лажам, немаше ниту едно прецизно додавање... Мора да постигне гол, и да му тргне...

Следен меч, вторник, против Испвич, кој мора да се добие.. После то, недела, Хадерсфилд, па вторник, со Евертон = Емирати...

Ау, пеколно темпо...

D

D_NazGUL

Гостин
Али, ако го пофалиме Аршавин минатиот меч за залагањето на терен, сега ако не се лажам, немаше ниту едно прецизно додавање... Мора да постигне гол, и да му тргне...
Не го споменав затоа што навистина веќе нема што да се каже. Можеби бев престрог во врска со него, бидејки кога ќе ми текне како полагав надежи кога дознав дека го купиле, но од друга страна жал е едно а титули се друго. Само молам бога да ако веќе мора да го поттикнува А.В. да се врати во форма, нека не го прави тоа на круцијални утакмици.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Бла бла бла, фантастична игра, победа и сето тоа.... Али, ако го пофалиме Аршавин минатиот меч за залагањето на терен, сега ако не се лажам, немаше ниту едно прецизно додавање... Мора да постигне гол, и да му тргне...

Следен меч, вторник, против Испвич, кој мора да се добие.. После то, недела, Хадерсфилд, па вторник, со Евертон = Емирати...

Ау, пеколно темпо...
Имаме играчи и за купов и тоа солидни само ни фали дефанзивец, друи позиции горе доле се пополнети....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
53Szczesny53 Wojciech Szczesny
Did any of you notice that I was acctually playing today? Great result and well done @Persie_Official! хахахахаха тачка :D :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
53Szczesny53 Wojciech Szczesny
Did any of you notice that I was acctually playing today? Great result and well done @Persie_Official! хахахахаха тачка :D :D
Wojciech Szczesny will probably be embarrassed picking up his wage packet if that's what you get paid for. He had nothing to do!:tv:

--- надополнето ---

Да се пофалам,штотуку Ван Перси ме информираше дека ќе ми прати негов дрес :)) :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom