Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
гајле ми е бе ) важно ке ми прати ),не ме издавај педерче ),веќе му дадов адресата: ))Ти ли си бе Честито
Ама го утна одговорот хахахаха
гајле ми е бе ) важно ке ми прати ),не ме издавај педерче ),веќе му дадов адресата: ))Ти ли си бе Честито
Ама го утна одговорот хахахаха
гајле ми е бе ) важно ке ми прати )
done deal. : D,a го направив твитерот една минута пред да го напише прашањето, само за да одговорам,видиш среќа )И ја пишав 23
пиши коа ќе го добиеш па следен пат коа ќе играме да го донесеш
Абе ја не ти издавам него напрај го привате профилот за да неможе некој друг да те издадене ме издавај педерче ),веќе му дадов адресата: ))
protect my tweets ? направено. ,благодарам ) ама веќе јадат гомна ),ај се надевам дека нема да ги послуше )Абе ја не ти издавам него напрај го привате профилот за да неможе некој друг да те издаде
Не добро,одличноНе ја гладав утакмицата...
А викате добро игравме а?
Вака,Ван Перси бидејќи стигна до 100,000 следачи(followers),постави наградно прашање(колку голови има дадено досега официјално,во репрезентацијата и тимовите кај што играл/поединечно),јас напишав еден одговор,ама не беше точен,но РвП ме стави во добитниците,бидејќи многу пораки и направил грешка..),ми побара адреса,му дадов и ми рече дека ке ми стигне дресот.)Ама после другите шо имаа пишено точен одговор,почнаа да зборат дека мојот одговор не е точен,па дека некој пред мене напишал...),Ван Перси се извини,рече дека направил грешка бидејќи мн брзо стигнувале пораките,но рече дека сепак ќе ми прати дрес ),а потоа избера уште еден добитник кој го погоди одговорот.Во кратки црти тоа.) :tv:А шо е финтава со дресот нешто....ако може да образложи некој??
И Вилшер кога ќе стигне до 200,000,пак ќе дава дресови..:) така да,бидете спремни момци) :back:Good morning Guys when i will have 100000 follower i will make a quiz and the first ten who answer correctly will receive a shirt
Samir Nasri Official