Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Натпреварот ВРВ браво момци, мада малку повеќе Сања ми бега од правецот, но да се надеваме дека му се само лоши денови и ќе се врати во форма.

Тео не е себичен бе само малку :D
E како бе по ваква детерминација и контрибуција над резултатот, го стави Сања во усни?
Не само за тебе, не ми е јасно сите што толку го критикувате... дечкото е дефинитивно најдоброто нешто на десната бековска страна кога е во форма во цела премиер лига!
Одлично игра, се труди максимално, имаше 5/6 невидени клизачки стартови со кои без да се примети тежина им ја одземаше топката на противниците, во нападот го има често, а штопот е перфектен исто така.

Волкот потпиша уште еден договор, на терен со Полди:pos:

BBU1fExCcAApbna.jpg

Најјако е што после вакво празнење наредната секогаш ја заебуваме...

Aaron Ramsey: 133 touches. 123 passes. 95% pass accuracy. 2 key passes.

ај сеа да ве видам :icon_lol:
од каде ги вадиш податоциве ??

Иначе утакмицава беше мераци , него сеа да се фокусираме на ливерпул .. нема да биде лесно а ке биде многу битна утакмица зашто во случај да не тепаат ке се израмниме со бодови , а ако се израмниме со ливерпул тоа значи дека стварно нешто не ни чини у тимот :)

.. настрана пофалби импресии. Пишете ако има инфо за Вермален, дали е повреда или само превентивно беше заменет. Исто и за детето од Вест Хем.. и пуштете слика ако најдете од Вилшер со капитенската лента, бидејќи на него беше. :cool:

E како бе по ваква детерминација и контрибуција над резултатот, го стави Сања во усни?
Не само за тебе, не ми е јасно сите што толку го критикувате... дечкото е дефинитивно најдоброто нешто на десната бековска страна кога е во форма во цела премиер лига!
Одлично игра, се труди максимално, имаше 5/6 невидени клизачки стартови со кои без да се примети тежина им ја одземаше топката на противниците, во нападот го има често, а штопот е перфектен исто така.
Незнам некако не е тоа што беше не е само ајде еден натпревар биди супериорен десет испод нула...

Значи мојата прогноза за само еден бод во јануари не се оствари, но сепак ќе мора да го тепаме Ливерпул и конечно да добиеме една дерби утакмица оваа сезона (освен со Кокошките), потребно е тоа за да се направи низа на добри резултати, покрај Ливерпул имаме уште неколку, на хартија полесни утакмици на домашен терен. Но ќе видиме што ќе биде, иначе да ако се израмниме со бодови со Ливерпил нешто стварно не е во ред со нас.:)

Леееееј од сега да пропуштам и уште некој натпревар ако вака тепаме....
Ваууууу криво ми е што го пропуштив натпреваров. Ако може неко да го постира првиот гол на Жиру, другите ги видов јаки голчиња......
Ајмо сабота лесна победа, а и може малце да го пододмори Џек, ептен ќе ни прегрее.....
Нека ни се множат вакви високи победи!!!

Незнам некако не е тоа што беше не е само ајде еден натпревар биди супериорен десет испод нула...
Не знам зашто така мислиш, но следи го еден меч во одбрана кога се враќаат... се значи во наша половина што се случува следи го движењето само на Сања без обзир каде е топката, сигурен сум дека ќе го смениш мислењето.
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:30 ---
Леееееј од сега да пропуштам и уште некој натпревар ако вака тепаме....
Ваууууу криво ми е што го пропуштив натпреваров. Ако може неко да го постира првиот гол на Жиру, другите ги видов јаки голчиња......
Ајмо сабота лесна победа, а и може малце да го пододмори Џек, ептен ќе ни прегрее.....
Нека ни се множат вакви високи победи!!!
http://blip.tv/arsenalfc/premier-league-arsenal-5-1-west-ham-united-highlights-6511641
Повели друже. :)

Слаба реализација на волкот...и тоа не му е сефте!

Требаше најмалку 7 да им опнат ама повредата на детето си го направи своето.

Само вака да продолжат!

Не знам зашто така мислиш, но следи го еден меч во одбрана кога се враќаат... се значи во наша половина што се случува следи го движењето само на Сања без обзир каде е топката, сигурен сум дека ќе го смениш мислењето.
Абе колку и да е лош знаеш Француз е ама ако збореме за играта мора малку да се подобри, не велам дека е катастрофален.
Мада само има и шо сум против еден Француз за прв пат во мојот живот...

Слаба реализација на волкот...и тоа не му е сефте!

Требаше најмалку 7 да им опнат ама повредата на детето си го направи своето.

Само вака да продолжат!

А тек мене како ми беше, на едно 7+, на друго од 2 во 1. Маме му еб*м. Али оправдано е.

А тек мене како ми беше, на едно 7+, на друго од 2 во 1. Маме му еб*м. Али оправдано е.

Како запнаа за 12 минути 4 гола, сигурен сум дека тоа коментаторот сврши, а сум приметил дека истиот навива за Арсенал!

Јас после 5-1 очекував до 8 гола да им дадат до крај!

:свиркам: :свиркам:
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:38 ---
Како запнаа за 12 минути 4 гола, сигурен сум дека тоа коментаторот сврши, а сум приметил дека истиот навива за Арсенал!

Јас после 5-1 очекував до 8 гола да им дадат до крај!
Dragan Cicarevic Cica Fan na Man utd , imam sport club i go imam slusano 100 pati do sea.

Морам да замерам дури и при овој страшно добар натпревар којшто ни го прикажаа момците Сања си игра на стара слава незнам до кај ќе тера вака ...
Инаку супер игра ,Подолски МОТМ ?
Казорла имаше неколку грешки но после се исправи и постигна голче инаку има пад на формата кај него последниве 3/4натпревари али класа играч е ќе распали наредната ,сигурен сум :)
Левата страна потечна игра здравје денес Гибсон супер си ја врши работата и офанзивно и дефанзивно само жив и здрав да ни е :)
Жиру ,Тео и Подолски одлични
Жиру еден куп топки им собра при исфрлување од нашата половина
Тео добар само на моменти доста себичен
Подолски супер гол ,супер асистенции ,супер трансфер ни е мислам дека ќе биде доста корисен и како централен напаѓач ,според мене Полди е МОТМ денес .
Сантос да си оди на лето и да се купе некое поасално крило :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom