Уште еднаш докажа Волкот дека едноставно не го бива за напаѓач.
Ај, ај.. од цела преубава утакмица ти ова најде да го искоментираш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште еднаш докажа Волкот дека едноставно не го бива за напаѓач.
E како бе по ваква детерминација и контрибуција над резултатот, го стави Сања во усни?Натпреварот ВРВ браво момци, мада малку повеќе Сања ми бега од правецот, но да се надеваме дека му се само лоши денови и ќе се врати во форма.
Тео не е себичен бе само малку![]()
од каде ги вадиш податоциве ??Најјако е што после вакво празнење наредната секогаш ја заебуваме...
Aaron Ramsey: 133 touches. 123 passes. 95% pass accuracy. 2 key passes.
ај сеа да ве видам![]()
Незнам некако не е тоа што беше не е само ајде еден натпревар биди супериорен десет испод нула...E како бе по ваква детерминација и контрибуција над резултатот, го стави Сања во усни?
Не само за тебе, не ми е јасно сите што толку го критикувате... дечкото е дефинитивно најдоброто нешто на десната бековска страна кога е во форма во цела премиер лига!
Одлично игра, се труди максимално, имаше 5/6 невидени клизачки стартови со кои без да се примети тежина им ја одземаше топката на противниците, во нападот го има често, а штопот е перфектен исто така.
Не знам зашто така мислиш, но следи го еден меч во одбрана кога се враќаат... се значи во наша половина што се случува следи го движењето само на Сања без обзир каде е топката, сигурен сум дека ќе го смениш мислењето.Незнам некако не е тоа што беше не е само ајде еден натпревар биди супериорен десет испод нула...
http://blip.tv/arsenalfc/premier-league-arsenal-5-1-west-ham-united-highlights-6511641Леееееј од сега да пропуштам и уште некој натпревар ако вака тепаме....
Ваууууу криво ми е што го пропуштив натпреваров. Ако може неко да го постира првиот гол на Жиру, другите ги видов јаки голчиња......
Ајмо сабота лесна победа, а и може малце да го пододмори Џек, ептен ќе ни прегрее.....
Нека ни се множат вакви високи победи!!!
Абе колку и да е лош знаеш Француз е ама ако збореме за играта мора малку да се подобри, не велам дека е катастрофален.Не знам зашто така мислиш, но следи го еден меч во одбрана кога се враќаат... се значи во наша половина што се случува следи го движењето само на Сања без обзир каде е топката, сигурен сум дека ќе го смениш мислењето.
Слаба реализација на волкот...и тоа не му е сефте!
Требаше најмалку 7 да им опнат ама повредата на детето си го направи своето.
Само вака да продолжат!
А тек мене како ми беше, на едно 7+, на друго од 2 во 1. Маме му еб*м. Али оправдано е.
Dragan Cicarevic Cica Fan na Man utd , imam sport club i go imam slusano 100 pati do sea.Како запнаа за 12 минути 4 гола, сигурен сум дека тоа коментаторот сврши, а сум приметил дека истиот навива за Арсенал!
Јас после 5-1 очекував до 8 гола да им дадат до крај!