Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
6393_590692530956806_71099155_n.png

Прекрасна победа, браво за дечките, се почесто да гледаме вакви изданија :)

Него мора да го спомнам пасот на Жиру кон Подолски во акцијата кај што Казорла со пета дае гол.
Се гледа дека им е уиграна акција, го видовме истото од Жиру кон Подолски во ЛШ, го видовме истото од Жиру кон Гибс во купот против Свонси, перфектни пасови :D

Yesterday wearing the armband, Jack Wilshere became the youngest Captain (21 years and 23 days) that Arsenal has ever known. He beat Tony Adams (who had the armband 21 years and 3 months) and Cesc Fabregas (to 21 years and 7 months).

65215_323448057757276_2147218923_n.jpg
Нека му е со среќа , како само му стои капитенската лента, ја би му ја дал уште утре да ја задржи, али мислам ќе се наруши малце атмосфера у тимот.....Или може и не....
Ептен ми е мерак за Џек, цела сезона ја игра со срце и кога игравме лошо, он си беше на ниво.....
Со Џекче дигаме некое трофејче, кога тогаш.....

ништо не го запазив моментот дека вилшир вчера ја превземал траката од вермален , не ни ми текна на тоа :D

http://www.arsenal.com/news/news-archive/koscielny-we-ve-learnt-from-bradford-game

Очекувам токму тој да ја предводи одбраната, а секако Верма никако не треба да се ризикува па дури и Пер може да се одмори а да се земе некој од младите или пак да се испроба за прв пат (што би сакал јас ) да се игра со 3 дефанзивци, но не ќе се случи тоа така да.. некој од младите би сакал .. исто така одмор за Санти , Сања и Гибс треба... дечките секој меч го играат ...

Коки ако е во ред би сакал да стартува, Фрими ако не да биде на неговото место, Росицки секако конечно, Окс и Диаби... другото супер си е :)
ПС: Ајсфелд на клупа, вреди човекот.

санти и џек ни се клучни играчи ама нема шанси да ги одмара ни оваа ни со ливерпул тек после тоа верувам дека ке ги одмара да се спремат за баерн ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom