stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
од каде ги вадиш податоциве ??
https://www.facebook.com/pages/At-Arsenal-we-dont-buy-superstars-we-make-them/139411852755864
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од каде ги вадиш податоциве ??
![]()
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:38 ---
Dragan Cicarevic Cica Fan na Man utd , imam sport club i go imam slusano 100 pati do sea.
Пропуштај и други натпревари да видеме баш дали си ни амајлијата....Леееееј од сега да пропуштам и уште некој натпревар ако вака тепаме....
Ваууууу криво ми е што го пропуштив натпреваров. Ако може неко да го постира првиот гол на Жиру, другите ги видов јаки голчиња......
Ајмо сабота лесна победа, а и може малце да го пододмори Џек, ептен ќе ни прегрее.....
Нека ни се множат вакви високи победи!!!
Walcott - 16 goals, 12 assists.
Podolski - 12 goals, 10 assists.
Giroud - 12 goals, 10 assists.
Cazorla - 9 goals, 9 assists
Вака статистички не можеш да најдеш мана на нападот, ама проблемот е што сите овие голови и асистенции се од неколки брилијантни утакмици (како оваа вечерва) а имаше толку досади и мачни изданија кога немаше ниеден или само еден гол.
Морам да замерам дури и при овој страшно добар натпревар којшто ни го прикажаа момците Сања си игра на стара слава незнам до кај ќе тера вака ...
Инаку супер игра ,Подолски МОТМ ?
Казорла имаше неколку грешки но после се исправи и постигна голче инаку има пад на формата кај него последниве 3/4натпревари али класа играч е ќе распали наредната ,сигурен сум
Левата страна потечна игра здравје денес Гибсон супер си ја врши работата и офанзивно и дефанзивно само жив и здрав да ни е
Жиру ,Тео и Подолски одлични
Жиру еден куп топки им собра при исфрлување од нашата половина
Тео добар само на моменти доста себичен
Подолски супер гол ,супер асистенции ,супер трансфер ни е мислам дека ќе биде доста корисен и како централен напаѓач ,според мене Полди е МОТМ денес .
Сантос да си оди на лето и да се купе некое поасално крило![]()
Не си во право, Ремзи ни е еден од најкреативните играчи во тимот и после Казорла најдобри пасови во празно (through balls) знае да даде.Ремзи игра посолидно последниве неколку натправари оти игра на поприродна позиција, не е форсиран да игра десно крило, туку си е во средината, подржан од Вилшир кој е борец и го има секаде по теренот. Без преголем притисок Ремзи може да игра сосем солидно, и треба воопшто да не компликува со дриблинзи и невозможни додавања, само проста игра, земи топка, држи ја малце и додавај што е можно повеќе.
Ремзи играше на позицијата на Артета или бладав?
Одлично изигра со оглед на позицијата.