Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
1. Том Соареш. Прекрасен играч, го следев многу кога беше младич, очекував многу повеќе од него сепак не успеа како што ја почна кариерата исто.
2. Најдобро од сите работи ми се чини ако дојде овој играч, не ни е толку потребно шпекулации кон некои Виљи Миљи ... Заха е се што сакам за Јануар и еден Лев Бек зашто Гибс е добар но против Њукасл докажа дека не е до толку добар. 2 гола по негово лошо покривање.
Сантос се надеваме сите дека ќе си заминува што порано тоа подобро.
3. Среќна Нова година Ганери! хахах :pipi:

Лаже овој бе ... :icon_mrgr: Иначе јако играчиште е овој Заха според Јутуб па ќе видиме што ќе покаже во Премиер ако случајно потпише за некоја екипа ...се надевам дека има нешо точно во овие шпекулации уште со кој не не поврзаа ова зимо ... цц

Упдејт Волкот Сага :|
Geoff Arsenal on twitter has tweeted the following things:
AW to offer Theo a long term deal that makes him the clear highest earner at AFC plus a signing on fee of £4-5m.
Feels that now is the time for Theo to step up and take the Thierry Henry role at Arsenal and become a legend.

Confirmed again that David Villa wants to join Arsenal FC in the January window. He is pushing for a move away from Barca to play football.
He is a VERY reliable source, but I don't think the bottom tweet will be true about Villa, but I do think Theo has been offered a big new contract!
Вака беше и со Анри кога сакаше да си оди му дадоаа 5м кеш :D
хмм чисто сумњам дека вакво нешо ќе се случи ...

Е ако го земеме Адриан Лопез,стварно ќе кршам се пред очи шо ми дое.

Лаже овој бе ... :icon_mrgr: Иначе јако играчиште е овој Заха според Јутуб па ќе видиме што ќе покаже во Премиер ако случајно потпише за некоја екипа ...се надевам дека има нешо точно во овие шпекулации уште со кој не не поврзаа ова зимо ... цц

Упдејт Волкот Сага :|

Вака беше и со Анри кога сакаше да си оди му дадоаа 5м кеш :D
хмм чисто сумњам дека вакво нешо ќе се случи ...
Пригризај прстите па и ти :LOL:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:19 ---
И заборавив бе ахххх :pos:

Happy New Year..... Arsenal Fans

A_cvetYCIAEKuCn.jpg
:love:

Од нервоза?

Да.

Иначе со среќа вечер(ќе ви треба,знам шо зборам) и во 2013 да редите многу успеси,а нашиот Арсенал да освои се што може :)

ПОзззззз :)

Напаѓач а може да игра и крило или ?
Хмм Венгер нешто дрдореше дека е добар период да се пазари од Шпанија ...
Ама да претпоставиме дека Фалкао ќе го продадат сега и ние ако го собереме Лопез со кој ќе остане Атлетико ??? Тешко ... шо знам ...
Пригризај прстите па и ти :LOL:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 15:19 ---
И заборавив бе ахххх :pos:
Happy New Year..... Arsenal Fans :love:
До сега требаше да потпише ... Многу се одолговлекува работата ајде за недела две ќе видиме како се реши дали ќе остане само до крајот на лето или ќе продолже договор ,да си оди на зимо не верувам ...

Насри нема да игра против вас поради црвениот картон (3 меча за неспортски однос)

Напаѓач а може да игра и крило или ?
Хмм Венгер нешто дрдореше дека е добар период да се пазари од Шпанија ...
Ама да претпоставиме дека Фалкао ќе го продадат сега и ние ако го собереме Лопез со кој ќе остане Атлетико ??? Тешко ... шо знам ...

До сега требаше да потпише ... Многу се одолговлекува работата ајде за недела две ќе видиме како се реши дали ќе остане само до крајот на лето или ќе продолже договор ,да си оди на зимо не верувам ...
Ќе потпише бе осеќам јас не ме лаже женскиот инстинкт :pipi:и плус му ја исполнија желбата и да сака повеќе нема :D
--- надополнето: 31 декември 2012 во 17:30 ---
Да.

Иначе со среќа вечер(ќе ви треба,знам шо зборам) и во 2013 да редите многу успеси,а нашиот Арсенал да освои се што може :)

ПОзззззз :)
леп провод и на тебе Факе :D па во војска да киднеш :pos::pos:

Среќна Нова година колеги ганери, и не заборавајте утре имаме утакмица за гледање кој ќе стигне да ја изгледа.(y)

Невозможно е да се заљубите во друг пред предходно да се засакте самиот себеси. Неможиш да сакаш друг, ако се нејќиш самиот себеси...Најискрено, ви Посакувам да се заљубите во себеси и да шириште љубов на секој чекор во годината што доаѓа. Среќна нова година, насмевка на лицето, љубов во срцето и пари во џебот :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom