Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
2012 се многу каравме ,нервиравме ,на моменти пцуавме се надевам дека 2013ка ќе биде подобра за сите нас .
Среќна нека ви биде новата година да ве следи многу успех здравје и дај боже да видиме титула годинава .
Поз до сите Ганери па убаво си минете вечер :)
Се читкаме 2013 !!!
Justi+ signing off for this year !

Ајде и Арсенал е редно да освојат нешто,долго чекаме. Очекувам успешна година !!
Поздрав и убав провод, Среќна Нова Година !

Ајде Среќна Нова Година Ганери догодина здравје барем со еден трофеј да бидеме ! Да бидеме презадоволни од клубот и да не се разочаруваме како годинава и Тео нека потпише нов договор како новогодишна желба :D

Ајде јас да ја имам честа да го пишам првиот пост во темава за 2013.
Со среќа нека ви е на сите и Арсенал да освои две титулчиња годинава...ЛШ и Светското клубско првенство :icon_lol:

Ае јас ке бидам вториот нека биде срекна новата година на сите ганери и посебно на Арсенал и ја не сакам 2 трофеи туку 3 премиер лига лига на шампиони и светко клупско првенство :D

Среќна Нова година ганери. Посакувам годинава и на овој план да ни биде среќна и преполна успеси.

Ганери и ганерки Среќна Нова Година. Од љубов, здравје, пари и успеси да неможете глава да кренете :D
Се надевам дека оваа година ке имаме повеќе среќни моменти во темава

Среќна Нова и од мене. Вам ви посакувам се најдобро, многу здравје, среќа, љубов и да ви се исполни тоа што сте го зацртале.

На нашиот драг Арсенал му посакувам барем една титула за почеток, а во иднина да растураме.

Поздрав од топџиите.

Среќна Нова и од мене ганери и ганерки, па да ја започнеме годинава со победа денес.
Се што ќе си посакате да ви се исполни!!!

Среќна Нова Топџии! Ајде годинава да ја започнеме со победа!!!

Доколку вака овие утакмици завршат, а ВБА веќе е финиширана.
Со нерешени резултати на ТОтнам и Јунајтед, едноставно при нашата победа...добиваме 4 во едно. :LOL:
Епа се надевам на среќен старт на новата момциии. ( и момички )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom