Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ма Волкот ме изнервира на моменти кога изиграваше мајмун напред и себичњачеше упропасти две три супер шанси наместо да зголемевме водство Њукасал ни изнрамнуваа ...Како и да е ја оправи работата после тоа и шо мерак ми напраи Жиру со неговите 2 гола ,браво мајсторе

‎@DarrenArsenal1
He's [Theo] been offered a very lucrative deal, with huge incentives. You can only push so far. I think we now at that point. I think we will know in next couple weeks [weather he stays or leaves]

Тио се поквари денес, се на се, не смееме да примаме волку голови, али ако гледаме од друга страна секогаш кога многу даваме примаме по некој повеќе, таква екипа сме.

Добра и значајна победа за нас, одиме погоре и погоре, тоа е добро

Читам Волкот заебал прво полувреме и слично,добро бе луѓе што заебал?Тоа што има муда да шутира без размислување,што веднаш влегува во шанса,па и на најдобрите напаѓачи им се дешавало да бидат прочитани од голманот,Волкот денеска одигра маестрално,3 гола и 2 асистенции,брз е,дриблингот и финишот итоа како му се подобрени,јас мислам дека треба Венгер да го игра почесто на позиција напаѓач,момакот има осет за гол:)

Сања цветаше денеска.
Ја игра најслабата сезона во Арсенал.
Душата му ја извади Обертан цела вечер, едно време си викам да го проба Џенкс.
Theo34.gif
Многу грациозно и фино го лобна голманчево. Како што си седев, станав и му плескав. Браво!
--- надополнето: 30 декември 2012 во 00:21 ---
јас мислам дека треба Венгер да го игра почесто на позиција напаѓач,момакот има осет за гол:)
Се согласувам. Уште не сум убеден дека може сам да се носи напред, ама се чини дека колку повеќе игра таму, толку повеќе ќе ја учи позицијата, а и сограчиве него. Брз е, тоа му е предност. Иако имаше 2-3 топки каде можеше да подаде ама реши да се проба. На сите напаѓачи тоа им е одлика. Ај да видиме, може ќе го биде таму. Класично на Овен ми личи, мал, брз.

Душата му ја извади Обертан цела вечер, едно време си викам да го проба Џенкс.

Многу грациозно и фино го лобна голманчево. Како што си седев, станав и му плескав. Браво!
--- надополнето: 30 декември 2012 во 00:21 ---

Се согласувам. Уште не сум убеден дека може сам да се носи напред, ама се чини дека колку повеќе игра таму, толку повеќе ќе ја учи позицијата, а и сограчиве него. Брз е, тоа му е предност. Иако имаше 2-3 топки каде можеше да подаде ама реши да се проба. На сите напаѓачи тоа им е одлика. Ај да видиме, може ќе го биде таму. Класично на Овен ми личи, мал, брз.
Може би го пробал, да не беше на трибини :D

282856_445604065495041_912001961_n.jpg

Значи целосно резиме на натпреваров денес според мене Волкот прво мн ме изнервира ама во второ докажа дека може да игра шпиц. Ох беше совршен за мене денес Подли мн ми прави мерак типот нема никад да кажам лош збор за него Артета си исполни неговата задача како што треба и се очекува Санти си е Санти малце послаба утакмица денес но се на се добар. Џек абе човекот е движечката сила на тимов и сеа идам до критичниот дел од тимот одбраната. Што се дешава со Вермален и Сања двајцата најстабилни во одбраната што беа во минатото за Гибс неам зборови мн слабо игра во одбрана мора да се најде адекватна замена за него. Кош лани растураше сезонава дупка како да имаме кога тој игра Пер е најдобар централен дефанзивец сезонава за мене. Дај нека му се пружи барем мала шанса на Џуру сезонава мислам дека има заслужено тоа. А да ми остана Жиру ми се прави највеке мерак коа дава голови тој почнува да го бива за во Премиер лига. Се на се резиме нападот функционира ехтра сеа одбраната почна да зеза според мене со 3 максимум 4 купени играчи не сме далеку од шампионска екипа еден напагач еден дм еден лев бек и ако волкот биде во нападот да земеме уште 1 вингер. COYG!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VY1JNGJ_PIg :D

Arsenal Top Scorers:Theo 14 ,Podolski 9,Giroud 9.

На крај краева мислам дека треба да сме задоволни со напаѓачите
Жиру и Подолски сеуште треба да се уигруваат и прелагодат на англиската лига,со тоа што Подолски има веќе неверојатна прва сезона,поготово за едно крило 9 гола и 7 асистенции до сега.Не памтам кога некој играч имал ваков impact во првата сезона.Не дека е подобар од Хазарт или од некој други крила ама статистички е страшен.

Жиру исто така добра полусезона.Имаше тежок старт,добиваше максимално една шанса по утакмица,промашуваше и така.Се створи некаква илузија како да е играч од типот на Шамак.За среќа почна да биде корисен колку толку за тимот,и во другиот дел од сезоната очекувам повеќе голови од него.Да не заборавиме дека има и 9 асистенции (ако не се лажам)

За Волкот што да кажеме?Со сите тие проблеми околу договорот ,он успеа да изигра животна полусезона.Играше минимално а има златна статистика.14 голови и 9 асистенции.

Сеуште ни треба класичен напаѓач,но не се жалам и со тие што ги имаме.

Видете што му порачал Ремзи на Волкот вчера

Aaron Ramsey signed Theo Walcott's matchball with a message saying, "Sign, you mug". [via @Arsenal_Brasil]
и пак после пцујте го :D

Ајде бегај таму, кај може он со нашиот манекен, башка Долче да ја изгубиме како фан како го замениме Жиру за Ба.

:pipi:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 15:18 ---
Како фан нема шанси да ме изгубите тоа е факт :pos:ама Ба да го замени Жиру ќе избие трета светска осеќам...
Со мало задоцнување нека ни е честита победата и нека ни се множат уште многу и без порази секако.

Браво момци маестрални бевте вчера....Жиру и Тео :cuc::cuc::cuc::cuc: немам зборови.
Патем кој викаше дека требало Тео да се продаде не го бивало ова-она, несакам лош збор за него мада прочитав и такви работи за него....Браво Тео што им докажа дека можеш да го постигнеш тоа што сакаш и бараш и му докажа на оној АВ дека можеш како напаѓач. Сепак АВ испадна дедо мраз и му ја исполни желбата на Тео само затоа сум му благодарна :D.

Факе преќути за Тео :свиркам:....:pos:

По сите работи што ни се случија минатава година, огромните флопови па успеси па повторно исти јадови.
Последните 4 мечеви ни се сите победи и во мигов сме на втората позиција при табелата на форма во последни 5 меча во премиер лигата.
Со само еден погодок во мрежата на Челзи , а и наша победа против Вест Хем на заостанатиот меч, добиваме одличен #push, за поход на тоа трето место на табелата.
Let us God, let us win and buy nice squad players these days.

ПС: Дали сте приметиле сезонава, 3/4 пати беше Анри на трибините, сите мечеви тие ги добивме а неколку од нив и тоа со вакви резултати. :pipi: (Чујте го и вчерашното интервју на Волкот и Вилшер по меч што си кажува Волкот со солзи во очи за Анри.)

По сите работи што ни се случија минатава година, огромните флопови па успеси па повторно исти јадови.
Последните 4 мечеви ни се сите победи и во мигов сме на втората позиција при табелата на форма во последни 5 меча во премиер лигата.
Со само еден погодок во мрежата на Челзи , а и наша победа против Вест Хем на заостанатиот меч, добиваме одличен #push, за поход на тоа трето место на табелата.
Let us God, let us win and buy nice squad players these days.

ПС: Дали сте приметиле сезонава, 3/4 пати беше Анри на трибините, сите мечеви тие ги добивме а неколку од нив и тоа со вакви резултати. :pipi: (Чујте го и вчерашното интервју на Волкот и Вилшер по меч што си кажува Волкот со солзи во очи за Анри.)

You know, you know... Theo :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom