A
Avenger99
Гостин
Wenger: I was impressed today by Ba, he had an excellent game.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@DarrenArsenal1
He's [Theo] been offered a very lucrative deal, with huge incentives. You can only push so far. I think we now at that point. I think we will know in next couple weeks [weather he stays or leaves]
Душата му ја извади Обертан цела вечер, едно време си викам да го проба Џенкс.Сања цветаше денеска.
Ја игра најслабата сезона во Арсенал.
Многу грациозно и фино го лобна голманчево. Како што си седев, станав и му плескав. Браво!
Се согласувам. Уште не сум убеден дека може сам да се носи напред, ама се чини дека колку повеќе игра таму, толку повеќе ќе ја учи позицијата, а и сограчиве него. Брз е, тоа му е предност. Иако имаше 2-3 топки каде можеше да подаде ама реши да се проба. На сите напаѓачи тоа им е одлика. Ај да видиме, може ќе го биде таму. Класично на Овен ми личи, мал, брз.јас мислам дека треба Венгер да го игра почесто на позиција напаѓач,момакот има осет за гол![]()
Може би го пробал, да не беше на трибиниДушата му ја извади Обертан цела вечер, едно време си викам да го проба Џенкс.
Многу грациозно и фино го лобна голманчево. Како што си седев, станав и му плескав. Браво!
--- надополнето: 30 декември 2012 во 00:21 ---
Се согласувам. Уште не сум убеден дека може сам да се носи напред, ама се чини дека колку повеќе игра таму, толку повеќе ќе ја учи позицијата, а и сограчиве него. Брз е, тоа му е предност. Иако имаше 2-3 топки каде можеше да подаде ама реши да се проба. На сите напаѓачи тоа им е одлика. Ај да видиме, може ќе го биде таму. Класично на Овен ми личи, мал, брз.
Ајде бегај таму, кај може он со нашиот манекен, башка Долче да ја изгубиме како фан како го замениме Жиру за Ба.
По сите работи што ни се случија минатава година, огромните флопови па успеси па повторно исти јадови.
Последните 4 мечеви ни се сите победи и во мигов сме на втората позиција при табелата на форма во последни 5 меча во премиер лигата.
Со само еден погодок во мрежата на Челзи , а и наша победа против Вест Хем на заостанатиот меч, добиваме одличен #push, за поход на тоа трето место на табелата.
Let us God, let us win and buy nice squad players these days.
ПС: Дали сте приметиле сезонава, 3/4 пати беше Анри на трибините, сите мечеви тие ги добивме а неколку од нив и тоа со вакви резултати.(Чујте го и вчерашното интервју на Волкот и Вилшер по меч што си кажува Волкот со солзи во очи за Анри.)
Што да се гледа за него кога се е виденоРеакцијата на Вилшер
![]()