Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nani will not be leaving Premier LeagueЗначи,ако иде Ба у Челзитогаш мора по Нани и да си ги кинам живците со Вко напред...
Долче е крива за БаЗначи,ако иде Ба у Челзитогаш мора по Нани и да си ги кинам живците со Вко напред...
мислиш како мене дека ќе остане ?????Потпишаната топка од Волкот (најдоле може да се прочита некој напишал Sign the thing )
![]()
Искрено се надевамДолче е крива за Ба
--- надополнето: 30 декември 2012 во 20:12 ---
мислиш како мене дека ќе остане ?????
--- надополнето: 30 декември 2012 во 20:14 ---
фала богу и ти да се согласиш во нешто со менеИскрено се надевам![]()
Нема шасна да го земете Нани Ферги кажа дека Нани ќе остане кај нас http://www.manutd.com/en/News-And-F...-staying-with-manchester-united.aspx?pageNo=2Значи,ако иде Ба у Челзитогаш мора по Нани и да си ги кинам живците со Вко напред...
Јас не реков дека плачете за Нани само ви кажав што изјави стариот за иднината на Нани немој веднаш да се лутиш пак ти.ние плачеме за Нани ако сака со вечност нека остане кај вас бе.....
хах не се лутам таков ми е режимот на зборење....бе па тиЈас не реков дека плачете за Нани само ви кажав што изјави стариот за иднината на Нани немој веднаш да се лутиш пак ти.![]()
Добро јас не знаев дека на тој режим зборувашхах не се лутам таков ми е режимот на зборење....бе па ти
и дај боже Нани да си остане кај вас
Добро јас не знаев дека на тој режим зборуваши се надевам дека ќе се исполни бодираното како поклон за нова година од дедо мраз.