Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И јас не му верувам многу ама сепак мислам дека Тео ќе остане треба да биде и самиот свесен Венгер дека ни е потребен во тимот и дека дава се од себе....

Истото го правеше и Насри, и Фабрегас, и Ван Перси, па пак заминаа.
Ако дечкото наумил да си замине, а и не го стават да игра напред како што сака, ништо не може да го запре од заминување.

Работава е шо сака да игра како напаѓач,не ми е јасно оти Венгер не проба 4-4-2 со Жиру и Волкот во напад а Подолски лево крило да игра.

Истото го правеше и Насри, и Фабрегас, и Ван Перси, па пак заминаа.
Ако дечкото наумил да си замине, а и не го стават да игра напред како што сака, ништо не може да го запре од заминување.
Само што, Волкот цел живот сакал и се клањал да биде 14ката славна, да го замени Анри, додека Цеск сонот му бил да игра за Барса, Перси како млад сонуваше да биде како Бергкамп и да заврши тука кариера, ама... ;
Така да, разлика меѓу нив има, се што бара човекот е повеќе од 70 000 неделно што мислам дека и Сисе во КјуПиЕр зема повеќе! Секако првотимски статус и доколку може место цело време крило и среден десен да игра повремено и шпиц истурен.

Џабе Венгер шлапа нема да го продаде во јануари ,ама ќе го шитне во јуни , ако не се заврши до декември рачунајте Тео ќе биде продаден ;)
А да се надоврзам за во среда со ваква игра французите ќе лапнат 2-3 гола секако :)

Џабе Венгер шлапа нема да го продаде во јануари ,ама ќе го шитне во јуни , ако не се заврши до декември рачунајте Тео ќе биде продаден ;)
А да се надоврзам за во среда со ваква игра французите ќе лапнат 2-3 гола секако :)
И немој сите на крај да бидеме изненадени...секако на позитивно од страна на Венгер ;)

у јуни му завршува договорот како ке го продааде у јуни :D

у јуни му завршува договорот како ке го продааде у јуни :D
Како што му е во тек неговиот Никнејм, така е и тој во тек со информацијата :LOL:
Без навреда Маруан брат, ама сепак и покрај тоа многу различно ми мириса ова од било кое претходно нешто... повеќе ме заплашува тоа што Сања се прошушка да си заминува... од одбраната, дефинитивно единствен што НЕ СМЕЕ да се загуби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom