Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
два пати сме играле со нив , еднаш нерешено, еднаш сме изгубиле, незгодни ми изгледаат.
еее па и ти пред 12 години , не заебавај и ти тогаш у исти ранг играле мн работи се сменети од тогаш , сега бредфорд е 4то лигаш и држи 5то место

два пати сме играле со нив , еднаш нерешено, еднаш сме изгубиле, незгодни ми изгледаат.

Ме зезаш така? Значи со нив сме играле два пати како гости кога беа ПЛ (90тите години) зар е битно тоа у моментот

Ако толку те интересира 100 години стара статистика
Aresnal have won six and lost one of their last eight games in all competitions against Bradford. That dates back to 1922.

И неможе незгоден да ти изгледа тим кој игра у league two

Се молев за овој противник!
Сите осим Челски беа прифатливи, но овој беше хит топ еден!
Одиме на трофеј, по ваков меч мислам дека го заслужуваме!!!

Да се освој купов со втора - трета постава , стварно вреди пред се за дечките на кој им се дава шанса :) едино ако се дојде до полуфинале да се падне челзи вреди да се вади прва постава и да се освој трофејов каков таков за сефте да тргне после долги години апстиненција :)

Да се освој купов со втора - трета постава , стварно вреди пред се за дечките на кој им се дава шанса :) едино ако се дојде до полуфинале да се падне челзи вреди да се вади прва постава и да се освој трофејов каков таков за сефте да тргне после долги години апстиненција :)
Obafemi Martins + Schezny And Koschielny... Еден кикс, овие тројца, 2011 ни кидна се! Шанса за да се вратиме колку толку на можностите да бидеме по компетитивен тим... воедно дојде со 3 полуфиналиња во 3 дена :tapp:

(y)
“I’ve not thought about that [losing him], because at the moment I think we will still manage to make a deal with him,” he said. “There is urgency [about sorting it out]. We want to sort it out before Christmas, one way or the other.”

Кој датум ќе играте во Лига купот?

11Декември / Вторник
11ти? Е како така? Во 2 различни недели ќе биде купов? Пошто ние сме на 19ти.
Тоа малце чудно ми дојде па да видам грешка да не сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom