Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
11ти? Е како така? Во 2 различни недели ќе биде купов? Пошто ние сме на 19ти.
Тоа малце чудно ми дојде па да видам грешка да не сум

Челзи да не игра Светско клупско првенство тој период па одложена е вашата за покасно?!

11ти? Е како така? Во 2 различни недели ќе биде купов? Пошто ние сме на 19ти.
Тоа малце чудно ми дојде па да видам грешка да не сум

Играте светско клупско тогаш затоа сте покасно

Ме зезаш така? Значи со нив сме играле два пати како гости кога беа ПЛ (90тите години) зар е битно тоа у моментот

Ако толку те интересира 100 години стара статистика
Aresnal have won six and lost one of their last eight games in all competitions against Bradford. That dates back to 1922.

И неможе незгоден да ти изгледа тим кој игра у league two
секогаш е незгодно кога играш на гости, па уште и против тим од послаба лига , и како што слушнав биле големи копачи, но сепак, резултатот на натпреварот ќе зависи само од нашата игра и нашиот став кон натпреварот. Ако спијат како во првото полувреме со Рединг, џабе е и со 6 то лигаш да играш ќе изгубиш.

Хаха абе грчеви ќе ги фатат овие Брадфорд ако им пуштите тркачки крила, ќе издишат после 70та, не им се плашете.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-gervinho-szczesny-gibbs-and-more

Или медицинскиот тим лаже или Венгер лаже.
1. Дијаби беше три недели (поминаа два пати по толку и уште не се знае кога се враќа)
2.Гибс беше три недели (исто помина месец дена)
3.Шчезни беше две недели (на секоја прес конференцја у последниве 3 недели ги кажува истите две недели)
4. Росицки беше 3 недели до фул тренинг, изјава дадена уште во септември (не се знае кога ќе се врати)
........ и нема крај ........

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-theo-has-freedom-in-our-team

Ова е веќе 3то интервју во кое говори за Волкот, во ден ипол.
Тоа е добро, башка се што пишува внатре посебно реченицата дека прави се за да го задржи ... ми се допаѓа.
Но ако управата е вмешана до крај, осеќам дека единственото што е лошо во оваа сторија ... ќе се исполни.
“There is urgency [about sorting it out]. We want to sort it out before Christmas, one way or the other.”

Да ви подадам еден документарец за Анри,може и сте го гледале
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 01:18 ---

--- надополнето: 2 ноември 2012 во 01:18 ---
Хахахах цар , I have never lost to Tottenham, im so happy i can say that !!!! ahhhhh soooooo great :cuc:

:pos::pos:

3452_3458487199861_1519057625_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom