- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Епа повраќај бе братче ! Шо да ти кажам !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) ете тогаш и така - а ние не сме имале проблеми и не сме ич слични ко рома - тие играат лига на шампиони , се спасуваат , играат лига Европа - заникаде се и така во редослед -
) а не го споредувате на пример со еден јунајтед кој пред доаѓањето на фергусон имал помалце титули од арсенал во лигата а сега е на бројката 18,значи не е проблемот во тоа што сите тимови влегуваат во криза и не освојуваат титули (некој во поголема па испаѓа од лига а некој во помала како вила и останува на средина од табелата ) туку проблемот е што за успех се смета константноста во лигата шампионите со која ние сме задоволни,не викам дека ако не освоиме титула треба да се разочараме и да се самоубиеме како тој навијачот во африка него викам дека се потребни промени,немора на менаџерското место али барем некакви во поглед на политиката на водење на клубот.Ми се повраќа од Arshesavin, Cakil и bbnoone....
--- надополнето ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/aneke-i-m-taking-inspiration-from-vieira
Ех, како ни фали таков играч.....
Treba iskustvo brATE ! SOnne Kade vide deka lazio propadnal ! ? JEzda minatata sezona se izbori za opstanot ali od ova leto ! Lotito naprai pameten poteg ! GO dae KOlarov za 25 milioni (a toj sea ni na klupa ne sedi vo City) go zema Garrido,Bresciano,Hernanes(igraciste),i use nekoj talent tamu i sea na zimski ke go donese Santa Cruz I ke ide u lc ! Ali zasega e prv so +2 na inter
Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.
Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.

Која црна популарност бе, збориш као за некој второлигашки клуб ебате...Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака