Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено многу го почитувам Хесус Навас (заедно со диего капел ми се омилени од севиља)само реално мислам дека во моментот немаме потреба од него , игра на десната страна (може и на лева) ние таму го имаме волкот ,лево насри , аршавин понекогаш а во средината имаме и така премногу играчи така да мислам дека ова е само шпекулација а и да има вистина мислам дека не е потребенMar[C]k;3791961 напиша:
Се чекаат резултати сеуштеА што е со повредата на Фабрегас, дај боже да не е сериозно и да се врати за Челзи, зашто ако не се врати тешко ни се пишува.
trebase almunia da sutiraЦеск најмалце аут 2 недели,најмногу 6.
Мислам дека ке го пропушти натпреварот против Челзи.
--- надополнето ---
Еве Росицки што изјавил :
"Fabregas and Arshavin were not on the pitch at that time. "Ahead of the kick I communicated with Nasri and Chamakh but nobody wanted to take responsibility, so I did.
"Fabregas and Arshavin were not on the pitch at that time. "Ahead of the kick I communicated with Nasri and Chamakh but nobody wanted to take responsibility, so I did.
Цеск најмалце аут 2 недели,најмногу 6.
Мислам дека ке го пропушти натпреварот против Челзи.
--- надополнето ---
Дрмосерци
иначе овај е неофицијалниот состав за утре
Fabianski, Hoyte, Djourou, Squillaci, Gibbs, Eboue, Eastmond, Denilson, Lansbury, Emmanuel-Thomas, Vela, Szczesny, Afobe, Aneke, Wilshere, Murphy, Randall, Cruise.
Епа среќен роденден и се надевам вечер на победа!!!Со самиот факт дека играме без капитенот , РвП како и Волчко , а и други кои не се можеби до толку витални за нашиот успех, ни се претскажува пеколна битка за секоја педа од теренот.
Знам дека Насри може да го замени Цеск во неговата работа , но исто така знаеме дека кога на другите околу него не им оди добро и тој лошо ја врши работата... така да со Челзи првично , Насри Росицки Сонг и Дени сакам да ги видам во најдобра форма , и секако Арша на клупа! ( што знам дека е тешко да се случи)
Вечерва се надевам на победа, многу ме навреди фактот дека во кладилница имаме 2,85 а тотенхем 2,35 коефициент ,но верувам во нашите дечкИ!
Роденден ми е , и како поклон се што сакам е победа над нај грдиот и нај несмасниот тим во целиов свет ( Едноставно секој пат кога мислам за Тотенхем , гние нешто во мене)