Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Mar[C]k;3791961 напиша:
Искрено многу го почитувам Хесус Навас (заедно со диего капел ми се омилени од севиља)само реално мислам дека во моментот немаме потреба од него , игра на десната страна (може и на лева) ние таму го имаме волкот ,лево насри , аршавин понекогаш а во средината имаме и така премногу играчи така да мислам дека ова е само шпекулација а и да има вистина мислам дека не е потребен

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
А што е со повредата на Фабрегас, дај боже да не е сериозно и да се врати за Челзи, зашто ако не се врати тешко ни се пишува.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цеск најмалце аут 2 недели,најмногу 6.
Мислам дека ке го пропушти натпреварот против Челзи.

--- надополнето ---

Еве Росицки што изјавил :
"Fabregas and Arshavin were not on the pitch at that time. "Ahead of the kick I communicated with Nasri and Chamakh but nobody wanted to take responsibility, so I did.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130

--- надополнето ---

"Fabregas and Arshavin were not on the pitch at that time. "Ahead of the kick I communicated with Nasri and Chamakh but nobody wanted to take responsibility, so I did.
trebase almunia da sutira

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Дрмосерци

иначе овај е неофицијалниот состав за утре
Fabianski, Hoyte, Djourou, Squillaci, Gibbs, Eboue, Eastmond, Denilson, Lansbury, Emmanuel-Thomas, Vela, Szczesny, Afobe, Aneke, Wilshere, Murphy, Randall, Cruise.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

--- надополнето ---

Барем беше храбар.... Секоја чест за него... Имаше мадиња, за разлика од Насри и Чамак...

За Фабрегас ако е така, повторно сум разочаран.... И тој, аут и на дуелот со Челзи повторно ке бидеме без главните играчи... Али малце ме теши фактот дека ке играме на гостински терен, па ке пружиме повеке отпор... Такви сме ние, кога најмалце се очекува, тогаш сме најдобри...

И да, за Хесус Навас и тоа како ни треба таков играч.. All round играч... Фантастичен.. Ако дојде кај нас, има шанса да прерасне во играчиште од рангот на Љунберг, Бекам и сл. легенди на Англискиот фудбал... Од вишок фудбалери никогаш нема штета (освен во 10% од случаите), а особено знајеки дека ние сме како болница... Не дај Боже да дојде уште некоја повреда, тогаш ќе биде лошо... Но Арсенал е голем клуб...

Утре, 20 45, во живо, спортклуб

--- надополнето ---

Дрмосерци

иначе овај е неофицијалниот состав за утре
Fabianski, Hoyte, Djourou, Squillaci, Gibbs, Eboue, Eastmond, Denilson, Lansbury, Emmanuel-Thomas, Vela, Szczesny, Afobe, Aneke, Wilshere, Murphy, Randall, Cruise.
Очекувано, би рекол...:)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
еве ме и мене да дадам едно сво гледиште за Арсенал , за играта , за „отпишувањата“ ...

Арсенал оваа сезона покажува заби повеќе одкога и да било , Арсенал оваа сезона има капацитети и квалитети да се бори и да освои титула , Арсенал оваа сезона е одлично компактна целина .

начинот на игра во срдината ( ова е ко прво бидејки таму ни е најсилното оружје ) првиот тим , резервите сето е брзпрекорно , имаме толку јаки играчи технички страшно потковани , со феноменални пас игри . кога би немале повредени вака би изгледал - росицки - дијаби - цесц - насри , кога би играле против потврд противник и сонг би го додал тука - а ги имаме и одличниот џеки и рамзи пингпонг ( шега )

одбраната - лоран и себастијан ова му беше одвај втор меч во партнерство - зборувам за против сандерленд : сите воздушни дуели ги добијаа- беа одлични ( факт дека едниот ќе биде резерва кога ке се врати томи ) значи одбраната наша не е како одпред некоја сезона имаме и клупа а уште го немаме видено џуру како ќе се справи .

бековите : сања , ебу - првиов неуморен лав - ама центрирање заникаде , вториов центаршут , трчање - ама грам мозок во таа црпката ( сететесе на мечот со евреите - опа ретроспекција :P црвен во 20 та мин против модриќ ) лево : клиши , гибс - клиши има проблем со самодовербата браќа и сестри - ама е еден однајдобрите леви бекови во светот , гибс ми се допаѓа со оглед дека на него се крстеме како втора опција - траоре во јуве под наем со можност да го откупат - ама нема да се случи тоа ( брз колку волкот е траоре )

напад : РвП - или детето од порцелан - го сакам премногу овој играч , замене тој е најдобриот напаѓач , ама нема можност да го покаже на сите тоа ( овој ќе оде во пензија со изиграни 13 полусезони во Арсенал ? ) тио - детево ептен му ги затна устите на сите експерти на Островот , но нормално несреќа , ники - очекувам сезонава да се заангажира - со оглед дека шамак е феноменален .

дојдовме на муабетот - шамак - искрено мислев ( ко за томи ) ех овој професорот ме изненадува со сите трансфери ( браво браво ) одличен е дечково - некни кога бевме со играч помалку - играше ко креативен халф - се враќаше на секој прекин и ја примаше топката до средина ( подоцна се измори и се увиде тоа , но борбеноста заслужува поздравување ) некои ке го нападнат оти не реализирал во положба 1 на 1 , да и аршавин имаше пак три такви , кој е проблемот тука ? лош ден едноставно се случува , аршавин - овој е во некој тежок мамурлак , ми се допаѓа овој стил на игра го нема никаде и да распали , дечково нека побрзо влезе во ритам ( очекувам да биде прв стрелец во тимот )

значи сума сумарум - имавме три заебани гостувања : пул , блакбурн , санделенд : битно е немаме изгубено , долга е сезонава , имаме и капацитет и квалитет ( навас ?? воопшто не го сакам тој играч , несакам да го видам во Арсенал , досега ми се немало случено некој да игра а јас да не го почитувам или да го мразам - но доколку се оствари тоа дефинитивно ќе го мразам тој играч во нашиот дрес )

форза Арсенал - поздрав ганери каде и да сте !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со самиот факт дека играме без капитенот , РвП како и Волчко , а и други кои не се можеби до толку витални за нашиот успех, ни се претскажува пеколна битка за секоја педа од теренот.
Знам дека Насри може да го замени Цеск во неговата работа , но исто така знаеме дека кога на другите околу него не им оди добро и тој лошо ја врши работата... така да со Челзи првично , Насри Росицки Сонг и Дени сакам да ги видам во најдобра форма , и секако Арша на клупа! ( што знам дека е тешко да се случи)
Вечерва се надевам на победа, многу ме навреди фактот дека во кладилница имаме 2,85 а тотенхем 2,35 коефициент ,но верувам во нашите дечкИ!
Роденден ми е , и како поклон се што сакам е победа над нај грдиот и нај несмасниот тим во целиов свет ( Едноставно секој пат кога мислам за Тотенхем , гние нешто во мене)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Со самиот факт дека играме без капитенот , РвП како и Волчко , а и други кои не се можеби до толку витални за нашиот успех, ни се претскажува пеколна битка за секоја педа од теренот.
Знам дека Насри може да го замени Цеск во неговата работа , но исто така знаеме дека кога на другите околу него не им оди добро и тој лошо ја врши работата... така да со Челзи првично , Насри Росицки Сонг и Дени сакам да ги видам во најдобра форма , и секако Арша на клупа! ( што знам дека е тешко да се случи)
Вечерва се надевам на победа, многу ме навреди фактот дека во кладилница имаме 2,85 а тотенхем 2,35 коефициент ,но верувам во нашите дечкИ!
Роденден ми е , и како поклон се што сакам е победа над нај грдиот и нај несмасниот тим во целиов свет ( Едноставно секој пат кога мислам за Тотенхем , гние нешто во мене)
Епа среќен роденден и се надевам вечер на победа!!!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ke bide zustro vecer. Mislam deka ke dadat sve od sebe, nezavisno koj ke bidat startnite 11. Ke ima dosta dokazuvanje od igracite na Arsenal, bidejki sega e momentot.

Gooooooo Gunners !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom