Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај у п.м. веќе.Значи ич ама ич среќа да се нема.:nesvest:

Ако има некој, случајно, агенцијата Бела Роза од Битола, овозможува превоз со луксузен автобус, со Тв, клима, музика, и карта за на Јужна Трибина... Се оди истиот ден од сабајле, и се има време и за некоја прошетка... Цената е 4 500... Не знаете колку ми е криво, што неможам да одам, а ќерката на газдата ми е другарка, па ако идев, ќе напраевме и поефтина тура, но јбг... Околностите се такви...

Поздрав

Има ли до сега некој резевирано кај некоја од овие понудите шо ги спомнавте...оти ја планирам да одам а неам друштво па ако има веќе некој да се дружеме

Ова веќе нема смисла...

--- надополнето ---

Eighteen injuries in four years!

2100 ви е повратна карта Скопје-Београд-Скопје, а карта за партизан ви е 2000 динари.
Така да за 60 евра, можете да си отидете сами и да си се вратите. Јас студирам во Београд, можам да ви средам за карти договорете се, напрајте кворум едно 10тина души и ќе средиме. Картите ви се ко што кажав по 2000 динари или ти 1200 денари.

2100 ви е повратна карта Скопје-Београд-Скопје, а карта за партизан ви е 2000 динари.
Така да за 60 евра, можете да си отидете сами и да си се вратите. Јас студирам во Београд, можам да ви средам за карти договорете се, напрајте кворум едно 10тина души и ќе средиме. Картите ви се ко што кажав по 2000 динари или ти 1200 денари.

Еве јас сум 1 кој би се нафатил за ова 100% затоа што не ми се оди преку хисар затоа што картите се за на јужна. Ако можеш да земеш за друга трибина супер. Можеби е поскапо за 10 евра али барем нема на јужна да бидам.

Инаку за плаќање кога ќе дојдеме тамо ии однапред бараш?

Овие згрешиле(се надевам),слушнале и не разберале.Дефо е 6 недели аут,а за Тео ке видиме,денес на официјална ке има.
x-rays found ligament damage/неможе да се видат лигаментите со х-зраци,i think so.:)

Ван Перси и Волкот по месец ипол ке ги нема, какви лекарите имат вие бе :pos2: од Македонија да вработат некои во тимот на Арсенал подобро ке си ја завршат работата отколку тие таму кои се :pos2:

Ван Перси и Волкот по месец ипол ке ги нема, какви лекарите имат вие бе :pos2: од Македонија да вработат некои во тимот на Арсенал подобро ке си ја завршат работата отколку тие таму кои се :pos2:

Абе комедии си.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom