Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уште непочнала сезоната насри,волкот,РВП повредени,преку кур ми е веке од повредите на РВП и волкот секоја година истата приказна

--- надополнето ---

Арсенал Рез 4-3 Блекбурн Рез
Aneke 45, Afobe 59, 81, Emmanuel-Thomas 87 / Mwaruwari 26, Dunn 42, 72 (pen)
Скилачи играше за арсенал,пишуе дека ТОП изиграл,исто така Џуру, Денилсон и Фабиански играа за арсенал
додека за блекбурн од првиот состав играа Бенџани,Дан, Робертс и Н'Зонзи

Ми се сере веќе од овие повреди, посебно за репрезентација кога се. Па добро бре.

Лани Ван перси влага во одлична форма оп повреда за репрезентација и отиде цела сезона за него. Се крпевме со Аршавин еден месец.

Сега Волкот влага во одлична форма, моментално најдобра и оп пак повреда.

Насри почна одлично и он се повреди. Среќа не е опасна и се враќа за брзо. Да не беше оваа мала повреда ништо чудно да играше за репрезентација и да се сјебеше тамо пострашно.

Првото коло за квалификации за европско помина без повреди и си велев добро е за сега, но како да си знаев дека неште ќе се заебе како и обично. И ете второ коло Волкот :tapp:

И после ќе се жалеле други тимови како имале повреди

да бараме оштета од репрезентациите за повредите ке се збогатевме до сега,највеке пари ке имавме :D

--- надополнето ---

лани најапсурдно беше кога медицинскиот тим на холандија му ја згреши повредата на ван перси,човекот беше у србија со коњска маст да си го лечи исегнатиот лигамент,кога после на преглед испадна дека е скинат и поради касното откривање да се влошила состојбата уште толку.

Барем ме теши дека Волкот беше свесен кога го извадоја, па онаква повреда може да биде околу месец дена. вака, окомерна оценка... Е сега, не знам, како го гледате вие ова, се разбира и јас го гледам лошо, но „доброто“ во ова е дека се случи сега, кога имаме дуели со Болтон, Сандерлен и ВБА и на почеток на сезона, па и со нив, па подобро сега да ги немаме од колку кога се мечеви со Јунајтед и со незгодни тимови како Сити, Вила и сл....

Како и да е, барем имаме квалитетни замени за нив... Росицки игра на ниво, достојно за прв тим, Насри се врака лево, а Аршавин зад Чамак... Фабрегас и Сонг се на средина и пак имаме добар состав, и супер замени во имињата на Вилшир, Диаби, Ебуе... Така да, не берете гајле... Ван Перси, се врака токму на време, негде октомври, па за разлика од лани, кога во овој период го изгубивме за цела сезона, да се надеваме дека ова ке му биде единствена повреда...

Со едит информации за Волкот, утре на прес, со Арсен Венгер... Мислам дека ке грми по Капело и по судиите

--- надополнето ---

да бараме оштета од репрезентациите за повредите ке се збогатевме до сега,највеке пари ке имавме :D

--- надополнето ---

лани најапсурдно беше кога медицинскиот тим на холандија му ја згреши повредата на ван перси,човекот беше у србија со коњска маст да си го лечи исегнатиот лигамент,кога после на преглед испадна дека е скинат и поради касното откривање да се влошила состојбата уште толку.

Ван Перси на своја рака беше Србија, и затоа состојбата се влошила.... Иначе првичната прогноза била таа, но подоцна нашиот медицински тим, мораше да ја отркие

Барем ме теши дека Волкот беше свесен кога го извадоја, па онаква повреда може да биде околу месец дена. вака, окомерна оценка... Е сега, не знам, како го гледате вие ова, се разбира и јас го гледам лошо, но „доброто“ во ова е дека се случи сега, кога имаме дуели со Болтон, Сандерлен и ВБА и на почеток на сезона, па и со нив, па подобро сега да ги немаме од колку кога се мечеви со Јунајтед и со незгодни тимови како Сити, Вила и сл....

Како и да е, барем имаме квалитетни замени за нив... Росицки игра на ниво, достојно за прв тим, Насри се врака лево, а Аршавин зад Чамак... Фабрегас и Сонг се на средина и пак имаме добар состав, и супер замени во имињата на Вилшир, Диаби, Ебуе... Така да, не берете гајле... Ван Перси, се врака токму на време, негде октомври, па за разлика од лани, кога во овој период го изгубивме за цела сезона, да се надеваме дека ова ке му биде единствена повреда...

Со едит информации за Волкот, утре на прес, со Арсен Венгер... Мислам дека ке грми по Капело и по судиите

--- надополнето ---

Ван Перси на своја рака беше Србија, и затоа состојбата се влошила.... Иначе првичната прогноза била таа, но подоцна нашиот медицински тим, мораше да ја отркие

Абе се е ОК тоа што сега играме со послаби тимови, но сепак зошто мора да се деси тоа кога играчот влага во прекрасна форма. Мене тоа најмногу ме нервира. Волкот последниве две утакмице изигра феноменално. На Ван перси му се случи истото. И он влезе во добра серија и форма и се повреди. "Среќа" моментално малку клупата ни е "подобра" па се надевам овие нема да се повредат против копачи како што се Болтон, Сандерленд итн...

Абе и мене то ме нервира али јбг, шо да прајме... Тоа е тоа, повредите се составен дел од фудбалот, и пробвам некако да го најдам „доброто“ во тоа, за не изгледа така како што е... Но, одиме напред:)

Дефинитивно некој не има ептен јако уклетено, ова не е можно, само нас ни се случуваат вакви работи...:(:(:(

Сепак според Капело не била сериозна повреда.Јас очекувам месец време да биде аут,иако првичните информации се дека ке биде помалце,исти кур и за РвП викаа.:(
"It's a little problem or not so big problem."

Едит: Арсенал Болтон, живо на Спорт клуб плус, сабота 16 00
Арсенал Болтон, снимка во 01 00, сабота на спорт клуб

Таман го пуштија спортклуб, сега не даваат на другиот.. не знам зошто им е тешко, да ги пуштат двата канали и то е то... Не ми се јасни, телекабел.... Ке реагираме.... Но, како и да е, подбро да го има овој првиот оти тука ке ги даваат дерби мечевите на Арсенал....

Едит: Он топик: Макс Тв, понудил 120 000 евра за откуп на Спорт Клуб и за пренос на нивниот сигнал на Македонија.. Понудата е одбиена.. Цената е 370 000 евра

--- надополнето ---

Повелете да го прочитате новиот блог, за Анализата за работата на Венгер, интервјуа, и извадоци од неговата биографија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom