Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сеа нема да се караме дали се смеел или не :)

Камо да имаше класа финиш, ќе дадеше 5-6 гола денеска. Ме радува тоа што влегува често во шанси. Во тоа е многу подобар од Едуардо.
Епа по повредата Дуду едноставно ја нема таа храброст да влага така во секакви позиции... а Бендтнер нема у мозокот и секаде иде а кога е најпотребно да се фрли нешто да напраи нема да го напраи :pos2: Смешно ми игра понекогаш ... бар имаме ентертејнер на терен али тоа осим со тимови како Барнли не смее со други :toe:

добро а шо е работата со ФАБРЕГАС....се повреди , но повредате тешка ли е.. ???

Има некој да дае некој линк од хајлајтс од натпреварот? :smir:

добро а шо е работата со ФАБРЕГАС....се повреди , но повредате тешка ли е.. ???

Повредата не е сериозна, но, подобро е така да го одмориме за натпреварот со порто

Бендтнер бе....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: комедиии....

Алмуниа, скроз врска нема...го имаме најслабиот голман во лигата....:drk:

Сакав да го критикувам Никлас, но кога видов дека и покрај се, и покрај промашувањата, во натпревар кој не беше решен, публиката стана и доби 60 000 аплаузи...ние и јас сме никој и ништо...Секоја чест до него...:baeh:

Е убаво..Фабрегас истата повреда ја има како со Астон Вила. Минатиот пат отсуствуваше околу 20 дена...

Во главно злеовоеан сум од натпреватот но не смееме да си дозволиме такви опуштања, за нашаерс ќа денес го имавме расположениот Волкот. А за Бентнер што да кажам, дечкото кога има многу шанси не ги искористува а некогаш знае и од само една да постигне гол, ќе мора да си ја подобри завршницата ако сака да ннтсое во првиот состав :)

Во главно злеовоеан сум од натпреватот но не смееме да си дозволиме такви опуштања, за нашаерс ќа денес го имавме расположениот Волкот. А за Бентнер што да кажам, дечкото кога има многу шанси не ги искористува а некогаш знае и од само една да постигне гол, ќе мора да си ја подобри завршницата ако сака да ннтсое во првиот состав :)
So e so bukvive be da ne imas nekoj napadi ?:smir:

Честито победа и од мене
малку каснам али јбг
:Арсенал рулз:

Ајде нека ни е Честито победава :vozbud::vozbud:
Бенднер ДРФ ! ! ! xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom