Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Walcott Is Back :vozbud::vozbud: J. Emmanuel-Thomas два гола за донкастер
Денеска очигледно и овој и Вилшер ... само на Бендтнер од Арсеналовите играчи не му идеше ...сите голгетерски расположени :pos2::pos2:

Ако го додадеме факторот дека Бентнер нема нозе/тој промаши само 1 шанса со глава.:pos2:
едит:г4л,добро де ко ќорави да бевте/Аршавин не промаши 4/5 шанси?
Инаку Цеск добива од мене 8ца/зашо и тој промаши зицер.
Насри и Тео денес мотори на Арсенал.

Денеска очигледно и овој и Вилшер ... само на Бендтнер од Арсеналовите играчи не му идеше ...сите голгетерски расположени :pos2::pos2:
да да и Симпсон дади гол за QPR :pos2:

Леле, а го видовте ли кога го извадија дурис се смееше :tapp:

верми на почетокот повеќе го гледав во улога на дм :toe:,али супер изиграно од сите(освен бентнер).Само ме нервираше на крај тргнуваат у контра а насри задржава време.
п.с честито победа

Ама малку...

До душа на делчина ја гледав утакмицава.Последните минути на раат.Нема врска, си даде гол, и покрај тоа шо се врати од повреда.За разлика од некој друг

Па да ти кажам и јас би се смеел во таа ситуација :) Не примети..почнаа сите да се смеам и од публика и од клупа на Арсенал :)

А да плаче?Едноставно денес беше деконцентриран.60.000 навивачи му аплаудираа,платиле карта,оставиле пари,вие ке го пцуете.:tapp:

Уфф таа да ја подоеше Барнли накај 80 сетата минута од корнер кога отиде над пречката мислам дека многу ќе влијаеше

А да плаче?Едноставно денес беше деконцентриран.60.000 навивачи му аплаудираа,платиле карта,оставиле пари,вие ке го пцуете.:tapp:

Кој го пцуе?
Викам само дека се смееше, а кога му подаде рака на Венгер на излавањето, Венѓер баш не се смееше... САМО ТОА МИСЛАМ

Па да ти кажам и јас би се смеел во таа ситуација :) Не примети..почнаа сите да се смеам и од публика и од клупа на Арсенал :)

Епа се смеат бидејќи многу добро изигра :smir:

да ама со игрењето на бендтнер гледате колку повеќе простор имаат крилата за играње , мислам тоа можевте да го видите кај волкот

Уфф таа да ја подоеше Барнли накај 80 сетата минута од корнер кога отиде над пречката мислам дека многу ќе влијаеше

Кој го пцуе?
Викам само дека се смееше, а кога му подаде рака на Венгер на излавањето, Венѓер баш не се смееше... САМО ТОА МИСЛАМ

Епа се смеат бидејќи многу добро изигра :smir:

Добро сеа нема да се караме дали се смеел или не :)

Камо да имаше класа финиш, ќе дадеше 5-6 гола денеска. Ме радува тоа што влегува често во шанси. Во тоа е многу подобар од Едуардо.

Добро сеа нема да се караме дали се смеел или не :)

Камо да имаше класа финиш, ќе дадеше 5-6 гола денеска. Ме радува тоа што влегува често во шанси. Во тоа е многу подобар од Едуардо.

Што било било, само да не се повтори, можеби само имаше лош ден

Што било било, само да не се повтори, можеби само имаше лош ден
Абе сите знаеме дека е лош финишер,ама денес не му одеше ништо од рака.
Нормално би погодил 2 пати од тие шанси.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom