Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе дајте им два гола,им ебам мамата у пичка...

Виља ке дадеше тоа што утна Аршавин !!! Аршавин не е играч за голови специјално !!! Оди ти со 1.68 цм покрај Враун и Еванс 185 !!! Оди шиј ги ти !!! Сам е дечкото у напад бе !!! Треба и голман и лев бек и напаѓач и нов тренер !!!

НА сите им требаат играчи да појачуваат дури и Барса !!! На Венгер не му треба со 5 дрва у прв тим од 11 играчи !!!! Аршавин праи шанси и игра Шпиц кои пасови ги бараш сам напред !!! Нормално дека тешко ке погаѓа !!! Го јаде тој Браун како поп сарма !!! ТОј денилсон авто ке си дадешше !!!! Насри врска нема со топката !!! Клиши клошар го дрибла секој играч што игра на десна страна !!! Јанг и Нани му се најсвежи !!! Алмунија киксер како и увек !!! Не ми е јасно како се бара титула со овој тим !!!

со такви дрва титула не зимаме оште мн години

НА сите им требаат играчи да појачуваат дури и Барса !!! На Венгер не му треба со 5 дрва у прв тим од 11 играчи !!!! Аршавин праи шанси и игра Шпиц кои пасови ги бараш сам напред !!! Нормално дека тешко ке погаѓа !!! Го јаде тој Браун како поп сарма !!! ТОј денилсон авто ке си дадешше !!!! Насри врска нема со топката !!! Клиши клошар го дрибла секој играч што игра на десна страна !!! Јанг и Нани му се најсвежи !!! Алмунија киксер како и увек !!! Не ми е јасно како се бара титула со овој тим !!!

Не барам пасови бе море, барам голови. Не збори глупости дека тешко ке погаѓа од таму. Не знаеш што збориш, преиспитај се малку. Замени треба за Клиши, Денилсон, Насри, Алмунија што значи за дефанзивниот дел.

АЈДЕ БЕ НЕ Е МОЖНО ОВА ВЕЌЕ ДА СЕ СЛУЧУВА:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:. ОТКАКО СЕ ЗАЧЛЕНИВ НА ФОРУМОВ МАТЕР МИ СЕ ЕБА НА СИТЕ ЕКИПИ ШТО НАВИВАМ:tapp::tapp::tapp: ДАЛИ Е ДО МЕНЕ:toe:

АЈДЕ БЕ НЕ Е МОЖНО ОВА ВЕЌЕ ДА СЕ СЛУЧУВА:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:. ОТКАКО СЕ ЗАЧЛЕНИВ НА ФОРУМОВ МАТЕР МИ СЕ ЕБА НА СИТЕ ЕКИПИ ШТО НАВИВАМ:tapp::tapp::tapp: ДАЛИ Е ДО МЕНЕ:toe:

Ајде се мора да испробаме, ако не иде и без тебе врати си се :)

До вчера го бранеше Едуардо со тоа што не си барал од него голови туку супер е тоа што ги привлекува бековите !!!

Клиши на операција треба да иде од на Нани финтата !!!

До вчера го бранеше Едуардо со тоа што не си барал од него голови туку супер е тоа што ги привлекува бековите !!!

Клиши на операција треба да иде од на Нани финтата !!!

Никогаш не сум го бранел Едуардо, само кажував Венгер какви шпицови сака, ама нормално ти не разбираш што кажувам јас.

И ајде сега со сите сили бар за нерешен.

КЛИШИ пак !!! Не иде на Парк го пушти у 16 тник да влезе и после коа шутна го напаѓа !!

Не очајувајте, секогаш има следна година:kesa:
Колку пари толку музика....

Да сум клиши се откажувам од фудбал под итно !! уште на полувреме а до крај ке треба да се самоубие !!

Тоа е, Венгер сакат да продават а да не купет ништо и шампион да станет.

Епа колку и да сум за Арсенал оптимист .... готово ... решено е ... нема титула повторно!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom