Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НА сите им требаат играчи да појачуваат дури и Барса !!! На Венгер не му треба со 5 дрва у прв тим од 11 играчи !!!! Аршавин праи шанси и игра Шпиц кои пасови ги бараш сам напред !!! Нормално дека тешко ке погаѓа !!! Го јаде тој Браун како поп сарма !!! ТОј денилсон авто ке си дадешше !!!! Насри врска нема со топката !!! Клиши клошар го дрибла секој играч што игра на десна страна !!! Јанг и Нани му се најсвежи !!! Алмунија киксер како и увек !!! Не ми е јасно како се бара титула со овој тим !!!
НА сите им требаат играчи да појачуваат дури и Барса !!! На Венгер не му треба со 5 дрва у прв тим од 11 играчи !!!! Аршавин праи шанси и игра Шпиц кои пасови ги бараш сам напред !!! Нормално дека тешко ке погаѓа !!! Го јаде тој Браун како поп сарма !!! ТОј денилсон авто ке си дадешше !!!! Насри врска нема со топката !!! Клиши клошар го дрибла секој играч што игра на десна страна !!! Јанг и Нани му се најсвежи !!! Алмунија киксер како и увек !!! Не ми е јасно како се бара титула со овој тим !!!
АЈДЕ БЕ НЕ Е МОЖНО ОВА ВЕЌЕ ДА СЕ СЛУЧУВА:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:. ОТКАКО СЕ ЗАЧЛЕНИВ НА ФОРУМОВ МАТЕР МИ СЕ ЕБА НА СИТЕ ЕКИПИ ШТО НАВИВАМДАЛИ Е ДО МЕНЕ
![]()
До вчера го бранеше Едуардо со тоа што не си барал од него голови туку супер е тоа што ги привлекува бековите !!!
Клиши на операција треба да иде од на Нани финтата !!!