Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа Картер го пиша за откажување само не на директен начин !!! ИГра ама овој клиши,алмунија,денилсон,насри катастрофа !!

Што да се праи со овој Волкот бе !!! Незнае ни контра ни да нафрли само паѓа како што кажав !!!

Откажувањето од влез во фан клубов е откажување од Арсенал??? Прв пат слушам.

Епа ако добие шанса ќе се вклопи во тимот , Зар заборавате кој играч е Волкот? Зар сите негови продири , дриблинзи , нафрлања и погодоци ги забораваме толку лесно по само една сезона :toe:

најфрустрирачки натпревар што сум го гледал како фан на Арсенал.

Па еве сеа го глеаш како игра !!! И клиши беше ѕвер али глеј го одма да се откаже од фудбалот треба !!! алмунија коа кажував не го бива !!! Денилсон исто !!! Насри тапа !!! И пак ја испаднав у право што бев негативен и што знаев што критикувам и зашто критикувам и што знаев колку може овој состав на арсенал !!! Со играчи што уште не завршиле школо !!! И играчи што се како пичиња и што со секој удар се повредуваат !!! Кој друг клуб има волку повреди
?!!?! тоа не е несреќа тоа е вистината колку можат овие луѓе да издржат !!! Да играш секој 3 ден натпревар неможе да го издрши секој 20 годишник или 23 !!!

не ги искористивме шансите , не реши Нани , кој го нема никаде цела сезона :tapp::kesa:

Навикнат сум на вакви нервози од Арсенал.....тоа е реалноста,нашите "деца"неможат со големите екипи.Утре очекувам засилување:kesa:
Браво за Фабрегас,Сонг и Вермален..се гледаше дека сакаа да направат нешто.

Ке се воздржам од коментари до почеток на наредната сезона.

Картер немој да почнуваш на ливерпул да им се фрлаш !!! Глеј си го 3 чето у Мрежа тоа е проблем сеа не Милојко и Ливерпул !!!!!! Ке видиме дали ке ги тепаме сеа за две недели !!!

Картер немој да почнуваш на ливерпул да им се фрлаш !!! Глеј си го 3 чето у Мрежа тоа е проблем сеа не Милојко и Ливерпул !!!!!! Ке видиме дали ке ги тепаме сеа за две недели !!!

А ти имаш некој посебен проблем или што?

сепак ке остане клубот што ке го сакаме и кога игра нај лошо

Де само од каде тиа глупи информации дека венгер имал за трошење 30 м фунти :tapp:

Прочитај назад 3-4 страници !!! Ја не го кажав тоа али го прочитав и јас !!! Иначе друг го напиша !!!

Ке се воздржам од коментари до почеток на наредната сезона.
Denilson ne daj boze da se povredi do kraj, neka igra cela sezona. Klisi i Sanja neka nafrlaat na Arshavin i Eduardo, a Bendtner i Vermalen moze komotno da si razmenat pozicii.
I nemojte so spekulacii za Buffon, moze voda da mu nosi na Almunia :)

Isto ko tebe, i jas ke se vozdrzam ponataka od komentari.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom