В
Вори
Гостин
Челзи ја заборави. На живот се кладам оти од таму излегуваме со 3 бода
Исто како и првата утакмица кога се кладеше на глава..:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челзи ја заборави. На живот се кладам оти од таму излегуваме со 3 бода
:pos2: Не верувам дека ќе се врати ... тогаш зашто потпиша ако не му се играло таму ... мислам Нотс или кај потпиша ?:pos2::pos2::pos2:
Сол Кемпел пред шокантно враќање во Арсенл доколку Венгер го продаде Сендерос?
Не знам за ова дали сте прочитале јас прв пат среќавам, а инаку веќе почнал да тренира кај арсенал по само еден одигран натпревар кај новиот тим што беше потпишал![]()
Исто како и првата утакмица кога се кладеше на глава..:back:
Чудно ... Реал како што знам не се во состојба да го продаваат Игуаин зашто како што знам еден од најдобрите во последно време им евоа зо вој играч мн е :S
http://www.sportdenes.com/fudbal/spekulacii/real-do-arsenal-35m-cini-iguain.html
Ја мислам дека Игуаин вреди за напишаната сума.
Него, дај боже да не ја одложат утре! Ми се гледа фудбал човече...
Ова не го знаев... дома иаме само 2 поени задржено од можни 39 со Евертон:nesvest:да заборавив да го споменам тоаза да нема малери
, патем има еден доста „мил“ податок на рпфесорот против евертон на домаќинските мечеви - Венгер - Евертон од можните 39 поени освоил 37 - минатиот меч и овој податок , нивната форма ....
форза Арсенал
Ова не го знаев... дома иаме само 2 поени задржено од можни 39 со Евертон:nesvest:
Ајде утре кршиме традиција ако е така!![]()
Зоки,заедно идеме.=))Ја мислам дека Игуаин вреди за напишаната сума.
Него, дај боже да не ја одложат утре! Ми се гледа фудбал човече...
Сварно ли го одложија натпреварот против Евертон ? :nesum: