Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ела кај Бурчо.:salut::salut:

gun__1262879951_JG_snowman.jpg
а.К.а Volleyman :D

Wenger za 40 miliona ke gi kupi i C.Ronaldo i Messi u paket i ke gi sitne za po 150 mil :D Takva mu e taktikata:pos2::cheeky1: a inace sepak treba da zeme eden napagac ali neka bide na loan posto kaj i dae ke se vrati rvp i bentner pa tapa sea ovoj dosol a bentner cel zivot e tamu pa on da ne igra.

Ок,без дискриминации.:nesum:
Шо има веза колку години сум,ама важно навивам за Арсенал.:salut:

Па не, дека цело време тера инат, мангуп се праи а види каов кепец е. Ќе му ебам детето, ќе му ебам... :)

Да знаеш од сега па натаму дека постари се почитуваат. Ко ќе ти кажам ја Мамуду, ондак Мамуду....

Па не, дека цело време тера инат, мангуп се праи а види каов кепец е. Ќе му ебам детето, ќе му ебам... :)

Да знаеш од сега па натаму дека постари се почитуваат. Ко ќе ти кажам ја Мамуду, ондак Мамуду....
Aбе имај респект спрема детето,ако не е он сега немало тука да пишуваш и дај престани со пцовки
Шо е важно колкав е ,важно навива за Арсенал

Вака,зокиарсенал иако сум мал ја имам свое мислење кое мислам дека е правилно и ке се држам за тоа,мањебитно дали со тоа некои постари не се согласуваат.Кепец,не кепец..во факти те шијам.:baeh:

Aбе имај респект спрема детето,ако не е он сега немало тука да пишуваш и дај престани со пцовки
Шо е важно колкав е ,важно навива за Арсенал
Благодарам на подршката.:pipi:

ПС:Ае малце озбилно сеа,не сум ја тој на сликата..ја најдов на нет.=))
Ама погоди крсте дека со Милев сум генерација.xD
Малце да се нашалиме кога веќе помисливте дека јас сум тоа.:pos2:
Поздрав.:helou:

ПС:Ае малце озбилно сеа,не сум ја тој на сликата..ја најдов на нет.=))
Ама погоди крсте дека со Милев сум генерација.xD
Малце да се нашалиме кога веќе помисливте дека јас сум тоа.:pos2:
Поздрав.:helou:
Значи помал си од тој на сликата:pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom