а.К.а VolleymanЕла кај Бурчо.:salut::salut:
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а.К.а VolleymanЕла кај Бурчо.:salut::salut:
![]()
Jас сум д сноумен.:jej:а.К.а Volleyman![]()
Ела кај Бурчо.:salut::salut:
![]()
Ладно е ќе се преладиш ејјјјј:pos2:Ела кај Бурчо.:salut::salut:
![]()
Овоа е слика кога бил во војска бе:wink:logix многу си бил мал бе, ја те мислев за поголем![]()
Tи ли си воа бре :salut:Ела кај Бурчо.:salut::salut:
![]()
generacija ste a?:helou:Tи ли си воа бре :salut:
не 1991 прва сум јасgeneracija ste a?:helou:
Де бре ти па никој не дискриминира продолжи да навиваш за Арсенал :salut:Ок,без дискриминации.:nesum:
Шо има веза колку години сум,ама важно навивам за Арсенал.:salut:
Aбе имај респект спрема детето,ако не е он сега немало тука да пишуваш и дај престани со пцовкиПа не, дека цело време тера инат, мангуп се праи а види каов кепец е. Ќе му ебам детето, ќе му ебам...
Да знаеш од сега па натаму дека постари се почитуваат. Ко ќе ти кажам ја Мамуду, ондак Мамуду....
Вака,зокиарсенал иако сум мал ја имам свое мислење кое мислам дека е правилно и ке се држам за тоа,мањебитно дали со тоа некои постари не се согласуваат.Кепец,не кепец..во факти те шијам.:baeh:Па не, дека цело време тера инат, мангуп се праи а види каов кепец е. Ќе му ебам детето, ќе му ебам...
Да знаеш од сега па натаму дека постари се почитуваат. Ко ќе ти кажам ја Мамуду, ондак Мамуду....
Благодарам на подршката.Aбе имај респект спрема детето,ако не е он сега немало тука да пишуваш и дај престани со пцовки
Шо е важно колкав е ,важно навива за Арсенал
Значи помал си од тој на сликата:pos2::pos2::pos2::pos2:ПС:Ае малце озбилно сеа,не сум ја тој на сликата..ја најдов на нет.=))
Ама погоди крсте дека со Милев сум генерација.xD
Малце да се нашалиме кога веќе помисливте дека јас сум тоа.:pos2:
Поздрав.:helou: