Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:

Сол Кемпел пред шокантно враќање во Арсенл доколку Венгер го продаде Сендерос?
Не знам за ова дали сте прочитале јас прв пат среќавам, а инаку веќе почнал да тренира кај арсенал по само еден одигран натпревар кај новиот тим што беше потпишал :)
:pos2: Не верувам дека ќе се врати ... тогаш зашто потпиша ако не му се играло таму ... мислам Нотс или кај потпиша ? :toe:
Битно е ... иста ситуација со Бекам коа тренираше со нас или пак Љунгберг но не играа :helou:

Arsenal-%28new%29.gif
image.php

Емирати во Лондон 16 00 , 09 01 2010 - на сител
меч од ЕПЛ

првиот меч на отворањто на сезоната беше кобен за избраниците на моес - изгубија со 6 : 1 ( тогаш не бев во можност да го следам овој меч од две причини - едната бев на славење , а другата овиекамењава не го пренесуваа мечот помеѓу двата тимови кои се со најдолг стаж во ЕПЛ )

карамелите се доста заникаде оваа сезона им е дефинитивно можеби најслабата што ги имам следено , во одност на нашите очекувам рутинирано до трите бодови

- гонзало игуани ако го споредам со мауро зарате да секако првиов - ама ценава некако ко реал да му продава играч на реал :pos2:

повелете на темава

форза Арсенал

Ја мислам дека Игуаин вреди за напишаната сума.

Него, дај боже да не ја одложат утре! Ми се гледа фудбал човече...

Ја мислам дека Игуаин вреди за напишаната сума.

Него, дај боже да не ја одложат утре! Ми се гледа фудбал човече...

да заборавив да го споменам тоа :vozbud:за да нема малери :) , патем има еден доста „мил“ податок на рпфесорот против евертон на домаќинските мечеви - Венгер - Евертон од можните 39 поени освоил 37 - минатиот меч и овој податок , нивната форма ....

форза Арсенал

да заборавив да го споменам тоа :vozbud:за да нема малери :) , патем има еден доста „мил“ податок на рпфесорот против евертон на домаќинските мечеви - Венгер - Евертон од можните 39 поени освоил 37 - минатиот меч и овој податок , нивната форма ....

форза Арсенал
Ова не го знаев... дома иаме само 2 поени задржено од можни 39 со Евертон:nesvest:
Ајде утре кршиме традиција ако е така!:duel:

Ова не го знаев... дома иаме само 2 поени задржено од можни 39 со Евертон:nesvest:
Ајде утре кршиме традиција ако е така!:duel:

Зошто бе да кршиме традиција тебе добро ли ти е? Венгер дома има освоено 37 од можни 39 против евертон.
БТВ: А таа сума што ја понуди реал за игуаин е сосема реална.
Знаете ли што значи да ги ставиш роналдо, бензема, кака и мн други звезди во сенка :)

http://www.arsenal.com/news/news-archive/31249/tv-online-see-wenger-s-press-conference

Уште еден отпишан

Specifically questioned about a move for Hammers' star Carlton Cole, the Arsenal coach continued:

“No. Carlton Cole is a great player that I rate, but he is injured at the moment. We don’t want to add an injured player to an already long list [of injured players].

“We will take somebody who is at least available straight away.”

Сварно ли го одложија натпреварот против Евертон ? :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom