Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сонг ако добие жолт со Сандерленд, ќе нема право на настап со Челзи. :)

Нека проба па со Ремзи таму....

Но нема да биде лошо и да играме со брзина..

Па не реков дека ќе биде лошо ако имаме брзина само кажав дека со Челзи мора да се пази на висина и на сила затоа што уствари они и повеќе на тоа идат.

Знаејќи дека најсмешниот позади терените ни бил токму тој, зашто да не!
Како и многу други фудбалери може и тој да успее на платното , и тоа како комедиски глумец што мене ми е омилен бренд од филмови :pos2:

Нема потреба за грижа!
Траоре е тука , според мене дури и подобар од Гибз... можеби ќе бидеме по офанзивни но не е проблем ако добро изигра целокупната одбрана.
Само уште да дознаеме колкава е оваа повреда негова!
И уште колку имаше од повредата Клиши?
EDIT:
недајбоже Дени да се повреди зимоска!
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-nasri-won-t-fill-song-role-in-january

Па не реков дека ќе биде лошо ако имаме брзина само кажав дека со Челзи мора да се пази на висина и на сила затоа што уствари они и повеќе на тоа идат.
Епа да тоа е ама нема да им оди многу на овој натпревар со висина. ВО нападот го немат главниот Дрогба а и плус Лампард така да мислам дека ке бидат отсечени и во средина.Имаме големи шанси за победа. На Емирати се игра така?

Bez griza ima 4 opcii za Gibbs !!! Traore,Eboue,Silvestre,Senderos
кај пак сендерос и ебуе, нема шанси

Ааа да, Ебуе таму ќе прекрши курот, и после па ќе го свират ко минатата сезона :):)

Само Траоре...

:ija::tapp: Ова со повредиве само нас може да ни се деси
Ќе биде весело задутре кога ќе сумираме се на се колку живи и здрави ќе останат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom