Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа збориме за повредава на Ван Перси, и маките што ќе ги видиме у наредни месец/ месец ипол без него, а ти ми збориш Вела што ќе правел после 6 години.
епа види првин што цитирав и што напишав ама овој пат убаво :smir:
он: добро е што не е најлошото ама пак ке фали во составот.таман почна да влегува во форма :(

Па Вела никогаш нема да биде достојна замена за РВП, убаво ти кажаа. Да му прави конкуренција, чисто сумљам барем уште 3 до 4 години.

На крај краева, тоа не е ни битно, муабетот беше за периодот дур е РВП повреден, а једини што може да го замени е Едуардо. Така да... сеуште не е дојдено „времето“ на Вела.

Супер што е потврдена веста од ЕуроСпорт, шест - шест... ќе се издржи. :)

Dudu baby! :vozbud:

Ќелини убиец маме му ебам го повреди Ван Перси навистина ми се свиѓа како играше Ван Перси и целиот Арсенал во последниве утакмици но сепак имаат играчи што се враќаат Насри,Росицки..

Јас мислам дај боже да не подречувам Едуардо да не се повреди овие 6 недели и да игра како класичен шпиц очекувам многу голови, до сега некако играше како крило и за тоа не можеше да дојде во вистински израз , сега е време за него да се докажи дека вреди

Напишано од zokiarsenal
Сеа збориме за повредава на Ван Перси, и маките што ќе ги видиме у наредни месец/ месец ипол без него, а ти ми збориш Вела што ќе правел после 6 години.

Zoki brat !!! Mozebi Sunu i Watt mozat da pomognat !!!! Ili mozebi da pocekame uste 6 god da pravi a povredava ke ja odlozime za togas !!!!

Dosadašnje Van Persiejeve ozljede:

Siječanj 2006: slomljeni palac noge protiv Cardiffa u FA Cupu (mjesec dana pauze)

Siječanj 2007: slomljena metastarzalna kost u stopalu protiv Manchester Uniteda (pauza do kraja sezone)

Listopad 2007: iščašeno koljeno prilikom nastupa za Nizozemsku (pauza od dva mjeseca)

Prosinac 2007: obnovljena ozljeda koljena iz listopada (nova dvomjesečna pauza)

Значи кои малер е РвП т.е целиот тим на АРСЕНАЛ неможеме да се куртулиме од овие повредите
на колку порасна сега бројот на повредени:РвП,Тео,Џуру,Велшер,Ники,Денилсон,Клиши,Фабијански,Траоре (ама мислам дека се опорави не сум сигурен) :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom