Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека не е фер ова што го правите. Толку сте непријателски настроени што не може да биде. Ако не знаете вратите со спротивно мислење подобро преќутете си. Тој си има свое мислење и треба да го почитувате. Толку од мене позз :)

Не глуми мајка Тереза.

Видео компилација за Вермален (најдобриот одбрамбен голгетер :)) од натпреварот против Хул

Секоја утакмица е се подобар и подобар. Комплетно го замени Туре.

Мислам дека не е фер ова што го правите. Толку сте непријателски настроени што не може да биде. Ако не знаете вратите со спротивно мислење подобро преќутете си. Тој си има свое мислење и треба да го почитувате. Толку од мене позз :)

sto zboruvas po gjavolite :vozbud:

Нема ништо непријателско.Кој како го сфаќа

Затишје пред бура во фан клубов

Се чека кикс на Арсенал,па следува спамирање и постови у стил i told you so од Аршесавин.
too bad,cuz that aint gonna happen:D

шшшшшшш:wink:

Ние си обезбедивме пласман па затоа е малку потивко. Денес на ред се останатите така да кај нив е побурно. Тек во петок ќе биде поинтересно кога ќе се извлечат дуелите за четвртфинале

A ako se izvleceme so nekoj po tezok Arshaevin ke vika vi rekov drug da stavat da vlece ne ovoj......

A ako se izvleceme so nekoj po tezok Arshaevin ke vika vi rekov drug da stavat da vlece ne ovoj......

хахах = ) бтњ нема тежок за нас :P сега веке газиме се пред нас лол ова и рима има

И Чак Норис да игра против нас џабе е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom