Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Мan who played with his heart,but not with his mind too.:xx: Was a great fighter.:smir:Toure who ?
Something else you need to know?
:back:
Мan who played with his heart,but not with his mind too.:xx: Was a great fighter.:smir:Toure who ?
Не глуми мајка Тереза.Мислам дека не е фер ова што го правите. Толку сте непријателски настроени што не може да биде. Ако не знаете вратите со спротивно мислење подобро преќутете си. Тој си има свое мислење и треба да го почитувате. Толку од мене позз
Видео компилација за Вермален (најдобриот одбрамбен голгетер ) од натпреварот против Хул
Hahah toj prvata utakmica koa ja izigra za Arsenal odma bese podobar od Toure ne pa seaСекоја утакмица е се подобар и подобар. Комплетно го замени Туре.
sto zboruvas po gjavoliteМислам дека не е фер ова што го правите. Толку сте непријателски настроени што не може да биде. Ако не знаете вратите со спротивно мислење подобро преќутете си. Тој си има свое мислење и треба да го почитувате. Толку од мене позз
хаха луди сте..а колку време го немаше ??Добредојде Arshesavin назад
Нема ништо непријателско.Кој како го сфаќаМислам дека не е фер ова што го правите. Толку сте непријателски настроени што не може да биде. Ако не знаете вратите со спротивно мислење подобро преќутете си. Тој си има свое мислење и треба да го почитувате. Толку од мене позз
Се чека кикс на Арсенал,па следува спамирање и постови у стил i told you so од Аршесавин.Нема ништо непријателско.Кој како го сфаќа
Затишје пред бура во фан клубов
Нема ништо непријателско.Кој како го сфаќа
Затишје пред бура во фан клубов
A ako se izvleceme so nekoj po tezok Arshaevin ke vika vi rekov drug da stavat da vlece ne ovoj......
Ова е доста позитивна информација