Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325

E закон е човече :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле трењерката на Аршавин...Сон....
И едно прашање, ме интересира дали негде во Скопјето има продавница каде можам да најдам дуксерки од Арсенал, како што носат нашите, резерви, онакви бели....или каква и да е друга боја...?
Јас имам една, ама таја веке 2-3 години е ....Ако можи, помош ?!
Извиниете за оф топиков !:nesum:
Зашто бе офф топик, за Арсенал прашуваш...Иначе би ти препорачал да си нарачаш од Лондон ако вршат достава.
Арсенал оригинални тренерки многу убави можеш да најдеш во Најк продавници знам во Прага има таква мин. 50 евра се... :smir: а за у македонија Арсенал можеш да најдеш тренеки на бид пазар или дуксер било што :pos2:
И едно прашање, ме интересира дали негде во Скопјето има продавница каде можам да најдам дуксерки од Арсенал, како што носат нашите, резерви, онакви бели....или каква и да е друга боја...?
Венгер ми подари,ако сакаш ќе ти ги дадам,он треба да ми прате другиот месец уште едни
Ne zaboravaj da mu kazes da kupi napagac i golman !Или те излажал или ја погрешил кутијата.Знаеш не дава он на секој од оргиналните,а можда ја и погрешил.Чекај ќе му се јавам да го прашам
А бе не ги лажи сите на венгер му ја исклучија сметката виа месец , не е достапен :pos2::pos2::pos2:Дај пишете се на едно ливче,ќе забравам вака:pos2: