Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
arshavin-giant-012209b.jpg

E закон е човече :smir:

hahaha mora malce i negativno da ima ! nema da bide interesno ako site sme smireni i pozitivni ! Ke nema diskusija ako site gi soglasime mislenjata i ke nema so da se zbori samo osven komentar za utakmicite

Леле трењерката на Аршавин...Сон....

И едно прашање, ме интересира дали негде во Скопјето има продавница каде можам да најдам дуксерки од Арсенал, како што носат нашите, резерви, онакви бели....или каква и да е друга боја...?

Јас имам една, ама таја веке 2-3 години е ....Ако можи, помош ?!

Извиниете за оф топиков !:nesum:

И едно прашање, ме интересира дали негде во Скопјето има продавница каде можам да најдам дуксерки од Арсенал, како што носат нашите, резерви, онакви бели....или каква и да е друга боја...?

Зашто бе офф топик, за Арсенал прашуваш...Иначе би ти препорачал да си нарачаш од Лондон ако вршат достава.

Зашто бе офф топик, за Арсенал прашуваш...Иначе би ти препорачал да си нарачаш од Лондон ако вршат достава.

Еј како ми поможииии..хахахахахаха...абе реков да не има нешто во Скопјено 2014.....Иначе знам за то, ама ако не најдам, на крај краева ке порачам...Предходната ми е поклон донесена од таму....

Арсенал оригинални тренерки многу убави можеш да најдеш во Најк продавници знам во Прага има таква мин. 50 евра се... :smir: а за у македонија Арсенал можеш да најдеш тренеки на бид пазар или дуксер било што :pos2:

Арсенал оригинални тренерки многу убави можеш да најдеш во Најк продавници знам во Прага има таква мин. 50 евра се... :smir: а за у македонија Арсенал можеш да најдеш тренеки на бид пазар или дуксер било што :pos2:

Знам....:helou: Ми кажаја....

порачи си од нет... и не се замари...

Aj koa ke idam u London nekoj pat u mojov zivot ke ti kupam :smir:

Венгер ми подари,ако сакаш ќе ти ги дадам,он треба да ми прате другиот месец уште едни

Венгер ми подари,ако сакаш ќе ти ги дадам,он треба да ми прате другиот месец уште едни

Abe za toa i mene on mi podari i toa negova AW ali mi rece da odam do bitpazar da si ja zezam neznam koja tezga po red i mi rece da sum dall 1000 za pat so pominala znaes, ali neznam so bese a odma koa ja oblekov odma padna W mozda po pat se skinalo pa ja ne sum videl:uvo: ali dobro sea A ko Arsenal znaci :pos2:

Или те излажал или ја погрешил кутијата.Знаеш не дава он на секој од оргиналните,а можда ја и погрешил.Чекај ќе му се јавам да го прашам

Или те излажал или ја погрешил кутијата.Знаеш не дава он на секој од оргиналните,а можда ја и погрешил.Чекај ќе му се јавам да го прашам
Ne zaboravaj da mu kazes da kupi napagac i golman !
Inace Milan e u plan za Emirates Cup !prasaj go dali e vistina

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom