Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гомното Хјуз кој му се спротиставуваше на Венгер е Избркан од сити верувам сега Венгер прв ќе му честита :pos2:

Да, а и за голема радост дојде уште покаменот Манчини :)

Друже не ме разбра изгледа :) Зборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.
Те сватив и го коментирав нивниот пенал!
А за нашиот ајде можда не досуди , во случај НЕСАКАЈЌИ , се БРАНЕЛ незнам што но ако тоа не го досуди нема шанса да го досуди тоа за нив ... ама тоа е :toe:

Ме интересира Сендерос дали има изиграно нешо сезонава и ако има изиграно дали во ЛШ, и дали е во форма?:wink:

Ме интересира Сендерос дали има изиграно нешо сезонава и ако има изиграно дали во ЛШ, и дали е во форма?:wink:
Изигра 1/2 меча во дуо со Силвестре во одбраната и изигра чудно добро ... но сепак тој 3 години веќе не бил во форма:smir:

Тој кога е во форма си дава авто голови така да не би рекол дека е во форма пошо нема ништо изиграно.

Одлична победа,одлична игра на сите(освен глупиот силвестре кои неможам да го смислам) сега следува вила и се надевам дека за тој натпревар ќе биде спремен Цеск и дека нема нови повредени после денешниот натпревар

http://www.arsenal-serbia.com/home/...l-tomas-produio-ugovor&catid=1:vesti&Itemid=2

baze_sk не е ни сам свесен колку ми ги праи цитрони со неговите лифчиња и играчи на Фантази.

исцеди си ги пријателе пивни си малце да се освежиш...

ај честитки за победата, битно си ја фатив ја за инат на мангупов погоре

ги видов головите стварно добри се :)
абе шо му стана на вој диаби се повампири нешто,и гол и асистенција

Сеа се на -2 од Манчестер, со евентуална победа над Болтон ќе бидат пред нив. :)

Ајде денеска и Вест Хем нека извади нерешено, а зашо да не и победа. :)

ко што гледам се врака оптимизам низ фан клубов(само аршавин уште не пишал:jaj:),а и не е нерелано да се надеваме:toe:,ман со ваква одбрана губи уште 1-2 утакмици сигурно а челзи без црнците ке го јаде охооо :pos2:

во врска со вчерашниот меч -

алмунија - во мигот кога требаше да биде најпотребниот на тимот заврши работа - браво камену!!!

одбраната мн убаво изигра сем ебу - камен е овој станат .. цц ццц - вили и верминаторот брилијантни - мн ме бендиса играта на силвестер - одлично изигра е сега неколку пати ја заеба работата ама не е тоа гаел :vozbud: -

средината : за средниов ред немам зборови се виде желбата за победа уште од самиот старт - сонгињо wow одличен е дечково браво мајсторе борбен со секој дуел од меч во меч се посилен и постабилен , дени - мн ми се допаѓаат тој или цесц кога играат тивка река брег носе - одлично затвораа простор компактни сите - а и каков бразилски гол - аце апсолутно се сложувам со самото тргање на насри се очекуваше бразилска магија :pos2:

и човекот на мечот - васирики абу дијаби - незнам што да кажам - ако кажам бравос да не ме демантира со вила ? ама вчерашниот меч еден човек на теренот инволвиран во сите голови - и сето тоа го круниса со ефектен гол и прекрасен продор - се надевам дека ке задрже константо неколку меча со ваков елан да игра - ваков сакам да те следам играчу со број 2:toe:

насри - штознам го маваа го маваа ама сепак си играч на арсенал и лесно можеше да не гендикепира - некако слаб меч - ме изненади очекував повеќе
дуду леле кое дрво со ебу најслабите играчи на теренот овој нема поим за гол бре замалце ке го утнеше и тоа - очигледно му треба самодоверба и тоа мн - или барем да даде некој гол па вчера јас да бев од неговите шанси ке дадев два најмалце - така не !
А.А супер си изгира човеков такво ниво држе веке трет меч - така те сакам

рамзи - море море овој изгледа навистина бил најголем талент како само знае да направе потег , како само проигрува и со прекрасен поглед на целата игра

тио - оти бре на даде барем гол ? така не ...

судијата нека пукне од мака му загуби пул и пенал непостоечки против нас - еби се педеру !!!

тие - сега баш со душа го чекам прегледот да видам др Хаус што ке каже сега , кој му бил проблемот ... мн тепаа бре и каков бункер ни италијанци неможат така добро да го направат

сума сумарум задоволен од победата требаше да биде поубедителна бар до кај 4

ајде сега одеме наредни вила - кои немаат пораз со посилните тимови сезонава - му го зедоа скалпот на пул , утд на гости и дома на синине

форза Арсенал

Одлична победа,одлична игра на сите(освен глупиот силвестре кои неможам да го смислам) сега следува вила и се надевам дека за тој натпревар ќе биде спремен Цеск и дека нема нови повредени после денешниот натпревар

http://www.arsenal-serbia.com/home/...l-tomas-produio-ugovor&catid=1:vesti&Itemid=2

Јас го гледав само првиот дел(само пеналот не го видов) а според мене силвестр изигра одлично

После сите неправди што им се случија на Арсенал оваа сезона, последниве 2 кола т.е. два викенда се ко створени за вас :).

Aли у Јануар на пазар !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom