- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Гомното Хјуз кој му се спротиставуваше на Венгер е Избркан од сити верувам сега Венгер прв ќе му честита :pos2:
Да, а и за голема радост дојде уште покаменот Манчини

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гомното Хјуз кој му се спротиставуваше на Венгер е Избркан од сити верувам сега Венгер прв ќе му честита :pos2:
Те сватив и го коментирав нивниот пенал!Друже не ме разбра изгледаЗборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.
Изигра 1/2 меча во дуо со Силвестре во одбраната и изигра чудно добро ... но сепак тој 3 години веќе не бил во форма:smir:Ме интересира Сендерос дали има изиграно нешо сезонава и ако има изиграно дали во ЛШ, и дали е во форма?:wink:
Ме интересира Сендерос дали има изиграно нешо сезонава и ако има изиграно дали во ЛШ, и дали е во форма?:wink:
baze_sk не е ни сам свесен колку ми ги праи цитрони со неговите лифчиња и играчи на Фантази.
Одлична победа,одлична игра на сите(освен глупиот силвестре кои неможам да го смислам) сега следува вила и се надевам дека за тој натпревар ќе биде спремен Цеск и дека нема нови повредени после денешниот натпревар
http://www.arsenal-serbia.com/home/...l-tomas-produio-ugovor&catid=1:vesti&Itemid=2