Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вежбајте ги лабораториските по КРС, друго не ви треба... плус ги имате тие од лани, решавајте ги. Слични задачи се вртат цело време.

Заглавив на лабораториски, решив 4 од 8, и немав време за другите. Е сега прашање ми е дали можам во четврток пак да отидам со друга група, и да си ги дорешам другите 4 зошто ми требаат што е можно повеќе поени, или ќе наебам сигурно така...

Заглавив на лабораториски, решив 4 од 8, и немав време за другите. Е сега прашање ми е дали можам во четврток пак да отидам со друга група, и да си ги дорешам другите 4 зошто ми требаат што е можно повеќе поени, или ќе наебам сигурно така...
а шо тие ако не ти се зеленки на лабараториски немаш поени ?

утре има сите зелени да ги направам :D
Ги најдов пред малку решенијата и јас, сигурно зелени ги праам другите четири, само чекам одговор дали можам да направам далавера а да не го изедам. :D

Листа на сите предмети кои се изучуваат на Финки ви се наоѓа ли ?
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 20:26 ---
Особено оние кои носат 2 кредити.

Има некој од вас што е на Примена на е - технологии на Финки ?

Кои се лабораториските неделава КРС за прва година? Ми требаат само поставени задачите (3 се колку што разбрав).

Кој смер си ? Абе ја сум од Правен и ќе иаме нешо предавање кај вас т.е. ние студентите ќе предаваме по предметот Етика и право и сакав да знам дали многу го бираат тој предмет т.е. пред колку души ќе се брукаме :)

Кој смер си ? Абе ја сум од Правен и ќе иаме нешо предавање кај вас т.е. ние студентите ќе предаваме по предметот Етика и право и сакав да знам дали многу го бираат тој предмет т.е. пред колку души ќе се брукаме :)

Е-Технологии сум, ама не го слушам тој предмет. Не знам колку го имаат избрано.

Веројатност и статискита испитни , колоквиумски , комбинации секакви давајте :)

Кои се лабораториските неделава КРС за прва година? Ми требаат само поставени задачите (3 се колку што разбрав).
1. Од четири броја кои се внесуваат од тастатура да одредиш кој е најголем.
2. Од непознат број на броеви кои се внесуваат од тастатура да се се испечати последниот троцифрен парен број.
3. Се внесуваат N броеви од тастатура, и се внесува еден број м кој е помеѓу 0,9. Од броевите кои се внесуваат од тастатура да се извади цифрата м, и броевите така да се испечатат, плус да се испечати колку пати цифрата м била извадена.
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom