Г
Грејвдигер
Гостин
Абе вежбајте ги лабораториските по КРС, друго не ви треба... плус ги имате тие од лани, решавајте ги. Слични задачи се вртат цело време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а шо тие ако не ти се зеленки на лабараториски немаш поени ?Заглавив на лабораториски, решив 4 од 8, и немав време за другите. Е сега прашање ми е дали можам во четврток пак да отидам со друга група, и да си ги дорешам другите 4 зошто ми требаат што е можно повеќе поени, или ќе наебам сигурно така...
Најверојатно, јас четирите што ги решив беа со 100% ама другиве четири не ги ни почнав.а шо тие ако не ти се зеленки на лабараториски немаш поени ?
утре има сите зелени да ги направамНајверојатно, јас четирите што ги решив беа со 100% ама другиве четири не ги ни почнав.![]()
Ги најдов пред малку решенијата и јас, сигурно зелени ги праам другите четири, само чекам одговор дали можам да направам далавера а да не го изедам.утре има сите зелени да ги направам![]()
Има некој од вас што е на Примена на е - технологии на Финки ?
Кој смер си ? Абе ја сум од Правен и ќе иаме нешо предавање кај вас т.е. ние студентите ќе предаваме по предметот Етика и право и сакав да знам дали многу го бираат тој предмет т.е. пред колку души ќе се брукамеJas sum.
Кој смер си ? Абе ја сум од Правен и ќе иаме нешо предавање кај вас т.е. ние студентите ќе предаваме по предметот Етика и право и сакав да знам дали многу го бираат тој предмет т.е. пред колку души ќе се брукаме![]()
1. Од четири броја кои се внесуваат од тастатура да одредиш кој е најголем.Кои се лабораториските неделава КРС за прва година? Ми требаат само поставени задачите (3 се колку што разбрав).