Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
За ОСИ јас разбрав дека домашнте биле уствари практичниот дел од тестот, а теорија ќе сме полагале. Лабараториски немаме. Не знам само шо чекаат за прашањата, за две недели полагаме а ние никаков материјал немаме.

И сега со распоредот на колоквиумите се се направи каша попара....

И сега со распоредот на колоквиумите се се направи каша попара....
Има многу предмети ... многу изборни ... многу студенти, а и премногу студенти со презапишани предмети од прв семестар. :)

КОООЈ ЦРЕП ОНЕВОЗМОЖИЛ ДА СЕ ПАСТИРА НА Е-ЛАБ???!!
Арни ли се по 100 пати да прекуцувам еден код... :facepalm:

КОООЈ ЦРЕП ОНЕВОЗМОЖИЛ ДА СЕ ПАСТИРА НА Е-ЛАБ???!!
Арни ли се по 100 пати да прекуцувам еден код... :facepalm:
Томче ваљда, многу правеа само copy-paste и сега го оневозможиле paste - одлично решение :facepalm:

На 100 заштити постојат 101 начин за пробивање.
;)

Абе има, ама зошто да го тупиме толку за да пастирам еден код... ќе го шитнам тој дел од кодот и пак ќе го пастирам. Како да не сме на технички факултет, па вакви „заштити“ ќе става :D Ова на ДИФ може да им го праат, не тука... :))

Абе има, ама зошто да го тупиме толку за да пастирам еден код... ќе го шитнам тој дел од кодот и пак ќе го пастирам. Како да не сме на технички факултет, па вакви „заштити“ ќе става :D Ова на ДИФ може да им го праат, не тука... :))
Е ајде де. А на лаб ни викаа “работете си во коудблокс ако сакате, и после пастирајте во е-лаб“.
Сеа к*р.
А да не праиме муабет шо на е-лаб му доаѓа од време на време да не му се компајлира онака, и не моеш нишо да напраиш.

Е ајде де. А на лаб ни викаа “работете си во коудблокс ако сакате, и после пастирајте во е-лаб“.
Сеа к*р.
А да не праиме муабет шо на е-лаб му доаѓа од време на време да не му се компајлира онака, и не моеш нишо да напраиш.
е-лаб има премногу багови често ми се случува на code::blocks да си работи најнорлно програмата, а e-lab да заглави и да не може да се компјлира. Ако го забранат пастирањето и за полагање сега ке бидат циркуси.

не разбрав како е алтернативата за пастирање ? :)
И мене ми се има случено да заглави е-лаб на некоја задача и да не го прифајка наредниот код. а ни да го зачувува. Ќе видиме што ќе биде, на колоквиум.
Туку дали некој знае каде е тој распоредот за сите колоквиуми за прва година ? дали е ставен некаде? јас не можам да го најдам.

Па денес накај 6 решив една задача работеше copy-paste..и сега работи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom